​Planul secret al lui Moni şi al lui Iri pentru Irinuca. Decizia i-ar putea schimba viaţa. În vara lui 2016, Irinel Columbeanu (60 de ani) avea să facă pentru prima oară cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu, a lui Mr. Pink, poate fi un cămin perfect pentru copila lui. Vizita Irinucăi s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, iar micuţa în vârstă de 11 ani ni l-a prezentat pe reţelele sociale pe fratele ei vitreg, băiatul lui Mr. Pink dintr-o relaţie anterioară, potrivit click.ro.

vedeteFoto: Hotnews

Tily Niculae, dezvăluiri despre soțul ei: “Era împreună cu Raluca Lăzăruț. L-am întrebat direct“. Tily Niculae se iubește de mai bine de 12 ani cu soțul ei, Dragoș Popescu, și a povestit cum s-au cunoscut și care a fost primul lucru pe care i l-a spus. “Eu m-am îndrăgostit de Popescu al meu, pentru că așa îi spun, la 18 ani. I-am spus din primul moment că el va fi tatăl copiilor mei, eu am simțit, cu toate că el s-a panicat. Apoi, la 24 de ani, ne-am căsătorit și un an mai târziu a venit pe lume Sofia, fetița noastră", a spus ea, potrivit cancan.ro

Dan Bittman și povestea nudului furat de la el din casă, recuperat după mulți ani. Solistul trupei Holograf a povestit o întâmplare inedită prin care a trecut, atunci când un tablou la care ținea foarte mult i-a fost furat chiar din casă! „Povestea este că am încercat să renovez casa după moartea părinților mei și unul dintre cei care au lucrat acolo s-a gândit să ia un mic „suvenir”. Și ani de zile am crezut că asta a fost, ba chiar mi s-a povestit că nu-știu-cum a fost călcat în picioare, că s-a spart tabloul. Și prins așa oarecum cu mâța-n sac după ani de zile, omul a recunoscut că el a fost cel care a luat totuși tabloul și l-a adus spășit înapoi”, a declarat Bittman pentru Libertatea.

Inna a ajuns la spital după ce scena pe care cânta s-a prăbușit. Cântăreața a trecut prin momente cumplite în Instanbul, după scena pe care cânta s-a prăbușit. Momentan, nu se știu cauzele care au dus la prăbușirea scenei, dar Inna a fost rănită și a ajuns la spital, așa cum a anunțat chiar ea pe contul de Instagram, sâmbătă noaptea. Deși are picioarele bandajate, starea ei este una buna, potrivit unica.ro.

Aproape goală! Cine e vedeta care a apărut aşa la o petrecere, la Cannes. Premiul pentru cea mai sexy apariţie de la petrecerea “Chopard Secret Night” îi revine anul acesta lui Kendall Jenner. Bruneta de 22 de ani i-a lăsat pe toţi mască atunci când a păşit pe covorul roşu îmbrăcată cu o rochie plasă. Kendall nu purta sutien, etalându-şi sânii în toată splendoarea lor. Bikini nude dădeau senzaţia că nu poartă nimic pe sub rochia plasă, Alexandre Vauthier, potrivit click.ro