Tatal lui Meghan Markle a anuntat ca nu mai vine la nunta Situatie delicata cu 4 zile inainte de nunta printului Harry cu Meghan Markle. Presa americana scrie ca tatal miresei, care tebuie sa-si conduca fiica la altar, a anuntat ca nu mai vine la nunta. Potrivit TMZ, Markle a decis sa nu isi conduca fiica la altar, sambata, dupa ce a fost dezvaluit ca el a colaborat cu o agentie foto si a regizat imaginile in care a aparut in urma cu mai multe zile pregatindu-se pentru nunta. Thomas Markle a spus ca acum crede ca fotografiile sunt "proaste si amatoricesti", iar decizia a fost luata pentru a nu face de ras familia regala ori pe fiica lui, scrie Digi24.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Monica Anghel a slabit 25 de kilograme si arata spectaculos: "Fac 600 de abdomene zilnic" Monica Anghel arata spectaculos dupa ce a slabit 25 de kilograme. Cantareata a fost invitata marti la emisiunea "Vorbeste lumea", de la PRO TV si a marturisit ca se sime foarte bine cu noua greutate. Aceasta a intrat intr-un program care dureaza 2 ani si este ajutata de un nutritionist, un psiholog, un fizioterapeut si un kinetoterapeut. "Zilnic fac 600 de abdomene. Cel mai mult am facut intr-o zi 850, am facut febra musculara atunci. Sunt plina de energie, ma trezesc in fiecare zi la 5:30, ma simt foarte bine. Varsta mea biologica de acum este de 40, deci am intinerit", a spus Monica, potrivit Stirile ProTv.

Bianca Sarbu, despre dramele cutremuratoare care i-au marcat viata Bianca Sarbu, in varsta de 39 de ani, actrita de profesie, ar putea scrie o carte, ar putea realiza un film avand la baza experientele dramatice prin care a trecut si chiar si asa am fi tentati sa credem ca undeva, un scenarist nevazut, intr-un exces de zel, a adaugat mai multe lacrimi decat ar fi trebuit. De ce spunem asta? Pentru ca, uneori, simtim ca prea mult, chiar este prea mult. Si totusi, Bianca Sarbu a gasit puterea sa lupte si sa razbeasca si, iata, astazi este o adevarata invingatoare. Am putea spune, fara pic de esenta artistica, ca Bianca Sarbu a invins moartea in toate formele ei. Avea doar 20 si ceva de ani si, cu alte cuvinte, o viata intreaga inainte, cand, in urma unui control, a primit diagnosticul crunt. Avea cancer. Avea cancer de piele. A tratat superficial problema, dar pe moment boala parea ca disparuse, relateaza Unica.

Dan Voiculescu, internat de urgenta Omul de afaceri Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a fost internat de urgenta, marti, 15 mai, potrivit stiripesurse.ro. Dan Voiculescu a mai fost internat de urgenta si inainte de eliberarea conditionata, din cauza unei ocluzii intestinale. Dan Voiculescu, in varsta de 71 de ani, este om de afaceri si fost politician, fondator al partidului Conservator. A fost senator in trei legislaturi. Este fondatorul trustului de presa Intact. In august 2014, Dan Voiculescu a fost condamnat printr-o sentinta definitiva la executarea unei pedepse de 10 ani de inchisoare, in dosarul ICA. Dupa aproape trei ani de detentie, in data de 18 iulie 2017, Tribunalul Bucuresti a decis eliberarea conditionata a lui Dan Voiculescu, precizeaza Digi24.

Melania Trump a fost internata in spital Melania Trump a fost internata in spital si a fost operata la rinichi, luni. Prima Doamna a Statelor Unite ar urma sa mai ramana internata pentru cateva zile, relateaza CNN. Melania Trump a fost operata luni la Spitalul Militar Walter Reed, din apropiere de capitala Washington, DC. Potrivit anuntului facut de echipa sa, Prima Doamna a SUA a fost operata pentru tratarea unei afectiuni "benigne" la rinichi. In varsta de 48 de ani, Melania Trump va mai ramane in spital pentru cateva zile in urma operatiei. Potrivit CNN, ea este Prima Doamna a SUA aflata in functie care trece printr-o operatie atat de serioasa, dupa Nancy Reagan, care a suferit o mamectomie in 1987, arata Digi24.

Ce operatii estetice are Oana Zavoranu. Vedeta a dat cartile pe fata Oana Zavoranu a spus lucrurilor pe nume in ceea ce priveste operatiile estetice pe care le are. Vedeta a fost prezenta in platoul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a detaliat ce interventii estetice a facut. "Nu am botox, nici macar botox nu am. N-am nimic nici in buze, sunt asa cum m-a lasat mama mea" "Daca mi-as face ceva as spune: da, am facut. Cat chirurgia estetica te infrumuseteaza nu e nimic rau in a apela la ea. N-am buze puse, eu sunt naturala, ca nu am cum sa vorbesc despre altele. La sani am umblat, la fata imi este cam frica. Nu am pometi pusi, nu am buze puse, poate o sa imi pun botox", a explicat vedeta, scrie Libertatea.