Liviu Teodorescu a înnoptat în deșert. Ce l-a impresionat?A înnoptat în deșert, a încercat tiroliana de la X-line și a făcut baie în Oceanul Indian. Călătoria în Dubai s-a dovedit a fi o experiență de neuitat pentru Liviu Teodorescu, care spune că ar repeta oricând traseul. Celebrul artist a acordat un interviu în exclusivitate site-ului OK! despre tot ce a văzut și făcut în călătoria sa. Haideți să vedem ce l-a impresionat cel mai tare! A fost prima escapadă în Dubai? Ce ai descoperit în acest Emirat? Da, a fost prima escapadă în Dubai și, totodată, una dintre cele mai tari excursii ale mele. Am descoperit o cultură nouă, despre care știam lucruri, dar cu care nu luasem niciodată contact direct, a spus Liviu, citat deClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce ascunde Mihaela Rădulescu sub masa de la "Românii au talent".A patra gală live de la ”Românii au Talent” a scos la iveală în seara asta un secret al Mihaelei Rădulescu, secret pe care diva l-a ținut ascuns până acum… sub masa juriului. Ca orice divă care se respectă, Mihaela Rădulescu, parte din juriul ”Românii au Talent”, are o echipă de profesioniști care se ocupă de imaginea ei ori de câte ori se află în fața camerelor de filmat. Așa s-a întâmplat și în această seară, în a patra gală LIVE a emisiunii. Însă după ultimele retușuri făcute de echipa ei de make-up, Mihaela a decis să-și aducă chiar sub masa juriului o pungă în care își ține produse de make-up pe care le folosește ea însăși pentru mici retușuri din timpul pauzelor, scrieCancan.

Oana Sîrbu demonstrează că senzualitatea sa e nepieritoare. A pozat sexy la 50 de ani.Admirată dintotdeuna pentru ”cumințenia ” vestimentară dar pentru conduita discretă în viața sa, Oana Sirbu a realizat un pictorial uimitor și trebuie să recunoaștem, solista că este într-o formă fizică de invidiat. Artista ce păstrează în chip și suflet aceeași candoare a copilăriei din perioada când era vedeta celei mai poplare povești de dragoste adolescentină din anii ‘80, Dana din ”Liceenii” (”Extemporal la Dirigenție” și ”Liceenii Rock’n’ Roll”), iubita lui Mihai (Ștefan Bănică Jr.) s-a lăsat imortalizată în lenjerie de artistul Bogdan Botofei, unul din cei mai cunoscuți fotografi de nud din România, noteazăLibertatea.

Iluzie optică sau Adriana Lima chiar a defilat fără sutien și chiloței la Cannes?Adriana Lima (36 de ani) a reușit încă o dată să atragă toate privirile joi seară, la cea de-a 25-a ediție a amfAR Gala, organizată în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Îngerașul de la Victoria’s Secret a purtat o rochie semitransparentă, iar cârcotașii spun că frumoasa brunetă nu avea nici sutien, nici chiloței. Adriana Lima a ales o rochie aurie mulată, în formă de coloană grecească, semitransparentă pentru amfAR Gala. Spatele gol, până la nivelul fundului, decolteu adânc, în formă de V, crăpătură uriașă, mult deasupra genunchilor – ai spune că Adriana a încălcat toate regulile de stil. Și totuși, ținuta ei a emanat un aer sexy foarte rafinat, potrivitClick.

Cine îi va înlocui pe Răzvan și Dani la matinalul de la Antena 1?Prezentatorii de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani” vor fi înlocuiți săptămâna viitoare pentru o zi . În platoul matinalului de la Antena 1 va fi altă gazdă cu care telespectatorii sunt obișnuiți. Astăzi, în cadrul emisiunii, s-a aflat cine îi va înlocui pe Răzvan Simion și Dani Oțil cât timp ei vor absenta motivat. Vinerea viitoare, pe 25 mai, cei doi matinali de la Antena 1 vor fi în orașul natal, unde are loc reuniunea cu colegii. „Vinerea viitoare noi doi plecăm la Reșița la reuniunea cu colegii. Noi lipsim! Se aprobă?”, au spus cei doi, vineri, în emisiune. Invitat în platoul de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”, Horia Brenciu s-a oferit să le țină locul celor doi prezentatori, anunțăCancan.