Boris Becker s-a despărțit de soția lui, Lilly, după 9 ani de căsnicie. Fostul tenisman și soția lui, model olandez, au anunțat prin intermediul avocatului lor că au divorțat pe cale amiabilă. Un avocat din Berlin al celor doi a confirmat despărțirea fostului jucător de tenis în vârstă de 50 de ani, și a soției sale de 41 de ani. Avocatul Christian-Oliver Moser a spus că “nu a fost o decizie ușoară să pună capăt unei relații de 13 ani din care nouă de căsnicie”, potrivitLibertatea.

vedeteFoto: Hotnews

Irinel şi-a lansat noua iubită după modelul Lesko şi Moni.Irinel Columbeanu nu se dezice de eticheta de bărbat galant, aşa că procedează şi cu Oana Cojocaru, noua lui iubită, la fel cum a procedat cu Anna Lesko şi Monica Gabor. Pe acestea din urmă “le-a crescut”, le-a şlefuit, le-a clădit o carieră şi le-a făcut un nume în showbiz. Din fericire pentru ea, tânăra brunetă, cu care l-am surprins în tandreţuri, se pare că are aceeaşi soartă. Iubita sexy a lui Irinel Columbeanu, cu 39 de ani mai tânără decât afaceristul, a acaparat de câteva zile paginile publicaţiilor autohtone, potrivitClick

Snoop Dogg, ia lecții de gătit de la Martha Stewart. Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 46 de ani, ia lecții de gătit de la Martha Stewart cu care a legat o prietenie neobișnuită. “M-a învăţat cum să fiu un adevărat ‘chef ‘de fier în bucătărie. Este foarte interesată de modul în care aşezi mâncarea pe farfurie, lucru pe care eu îl făceam în grabă, dar ea mă învaţă să fiu mai calculat, ca un adevărat profesionist. Sunt în curs de învăţare“, a declarat artistul potrivitUnica.

Mirela Vaida, despre viața alături de cei doi copii ai săi. “Dă din picoare şi nu rezolvi nimic”. Prezentatoarea tv a vorbit despre cum reușește să se împartă între viața de familie și carieră. Vedeta este mândră de fetița și băiețelul ei. “Toţi copiii au o energie, este foarte greu cu doi copii mici care zboară în diferite părţi. Nu mai poţi să-i ţii, uite ce personalitate au. Nu-ţi permiţi să vii pe tocuri cu copii de aştia aşa mici, dar e frumos. Acasă am o cutie mare, o pun în mijlocul casei, arunc totul acolo seara şi dimineaţa se face din nou dezastru. Pereţii nu mai au culori, sunt pictaţi, ne-am obişnuit. Asta este viaţa, este etapa”, a spus Mirela Vaida potrivitLibertatea.

Mădălina Ghenea, cu bustul generos la vedere! Fotografiile au fost făcute la Milano și au “încins” internetul.Recent, fotomodelul a fost la Milano, unde a realizat o ședință foto incendiară. Mândră de rezultat, Mădălina Ghenea a făcut publice imaginile pe contul personal de socializare. Fotografiile sunt absolut superbe. Vedeta și-a expus bustul generos, iar pozele i-au înnebunit pe fani, care i-au transmis că este una dintre cele mai sexy femei din lume, potrivitCancan.