Robbie Williams, semne obsene în deschiderea Cupei Mondiale 2018.Robbie Williams (44 de ani) este cunoscut atât pentru calitățile sale vocale impresionante, dar și pentru comportamentul extrem de îndrăzneț. Cântărețul nu a putut lăsa glumele obsene la o parte nici măcar pentru câteva clipe, mai exact, deschiderea Cupei Mondiale din Rusia. Robbie Williams a oferit un recital minunat alături de soprana Aida Garifullina în deschiderea Cupei Mondiale, dar nu a renunțat la glumele specifice și la aluziile sexuale nici în cadrul acestui eveniment important, relateazăClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Esca a slăbit 9 kilograme.Fără prea mari eforturi și fără să apeleze la vreun medic estetician, celebra prezentatoare a reușit să slăbească nouă kilograme renunțând doar la un singur aliment. În urmă cu câțiva ani, vedeta știrilor Pro TV și-a schimbat look-ul complet, după ce a reușit să dea jos kilogramele în plus. Andreea a recunoscut de nenumărate ori că nu este adepta operațiilor estetice, motiv pentru care a preferat să slăbească cu ajutorul sportului și a unui regim alimentar relaxat, relatează libertatea.ro. Rezultatele au început să apară și nu s-a înfometat deloc. Astfel, prezentatoarea a ajuns la 55 de kilograme de la 64 de kilograme, având o înălțime de 1,62 m, scrieCancan.

“Cat de des faci sex de când ești gravidă?” Băieții au întrebat, Adelina Pestrițu a răspuns.Adelina a acceptat marea provocare de a răspunde întrebărilor adresate de băieți, prin intermediul unor bilețele anonime. Curioși din fire, bărbații i-au pus cele mai incomode întrebări, de la cât de des face dragoste în timpul sarcinii și dacă merge des la toaletă. S-a lăsat cu multă veselie, iar răspunsurile au fost pe măsură. Cea mai picantă întrebare a fost: “Cât de des faci sex de când ești gravidă?” A stârnit hohote de râs, iar după ce a stat puțin pe gânduri, Adelina a răspuns: “O să încep prin a vă spune… Când ești însărcinată nu ești bolnavă, deci poți să faci sex când îți vine. Nu am stat să număr", conformLibertatea.

Simona Halep și-a schimbat look-ul.Astăzi, după ce a fost prezentă la debutul competiției “Simona Halep Challenge”, prințesa sportului alb de la Roland Garros a mers la un salon de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâinile unui specialist, care a răsfățat-o. Toate astea pentru că tenismena și-a dorit să își schimbe look-ul. Mulțumită de rezultat și de tratamentele care i s-au făcut la păr, Simona Halep a făcut un selfie cu Sorin Stratulat, hair-stylist-ul vedetelor, cel care s-a ocupat de întreaga schimbare, iar fanii au fost încântați de rezultat, potrivitCancan.

Ricky Martin și-a revoltat fanii cu o simplă declarație. Ce a spus artistul.Ricky Martin a devenit tatăl gemenilor în anul 2008, afirmând că nașterea lor a fost un moment ce l-a schimbat pentru totdeauna. În același timp, el a spus că speră ca băieții săi să fie homosexuali. „Copiii mei sunt prea mici în acest moment, dar sper să fie gay”, a declarat cântărețul care a subliniat faptul că orientarea lui sexuală l-a făcut să se simtă mai puternic, informează Eonline. Spusele lui Ricky au fost aspru judecate de admiratorii săi, care s-au simțit profund revoltați. În cuprinsul aceleiași emisiuni, Ricky a vorbit deschis despre momentul în care a decis că este timpul să îți îmbrățișeze orientarea sexuală, indiferent de părerea pe care o au cei din jurul său, noteazăClick.