​Mihai Mitoșeru, revoltat că nu se poate odihni! Prezentatorul de la Kanal D susține s-a îmbolnăvit la stomac din cauza stresului și a nervilor, nemaiavând liniște în locuința sa, din cauza unei săli de fitness deschisă în apropiere. Din cauza zgomotului provenit din spațiul respectiv, Mihai nu se poate odihni în mod corespunzător și a declarat că a și pierdut numeroase oferte de muncă, invocând această problemă. De asemenea, prezentatorul TV le-a explicat prietenilor săi virtuali că dacă nu se rezolvă situația, boala sa se poate agrava, ajungându-se chiar la cancer, potrivitClick.

vedeteFoto: Hotnews

Vedetele din Game of Thrones Kit Harington şi Rose Leslie s-au căsătorit. Vedetele din Game of Thrones Kit Harington şi Rose Leslie s-au căsătorit. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei "Game of Thrones" în 2012 şi povestea lor de dragoste din serial a trecut şi în viaţa reală.Într-un interviu acordat revistei Vogue, Kit Harington a declarat că i-a fost foarte "uşor" să se îndrăgostească de Rose Leslie, iar cea mai frumoasă amintire pe care o are de pe platourile de filmare ale serialul este când a cunoscut-o pe interpreta personajului Ygritte, în Islanda, în 2012, potrivitDigi24.

Vlad Petreanu și Ionela Năstase s-au căsătorit! Andreea Esca i-a dat de gol. Jurnaliștii Vlad Petreanu și Ionela Năstase s-au căsătorit, iar cea care a făcut publică fericita veste a fost Andreea Esca. După o relație de mai mulți ani, cei doi au hotărât să devină o familie cu acte-n regulă. Nașii cuplului au fost chef Adrian Hădean și soția acestuia, Sonia, iar printre invitați s-au numărat și nume cunoscute din showbiz, precum Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, Paula Rusu sau Simona Gherghe, cea care i-a și ales pe Ionela și Vlad drept părinți spirituali ai micuței sale, Ana Georgia, potrivitClick.

Feli Donose, speriată din cauza sarcinii. “Sunt tripolară. O spun fără rușine că…” Feli Donose va deveni mamă pentru prima dată și este tare nerăbdătoare să facă cunoștintă cu bebelușul ei. Parapsiholog Florentina Ion a făcut dezvăluiri despre sarcina artistei și a spus că sunt 80% şanse ca Feli să poarte un băieţel în pântece şi trebuie să fie foarte atentă cu sarcina pentru că este sensibilă. „Cam 80% este băieţel. A fost foarte ataşată de bunica ei şi când mai are momente de slăbiciune, i s-a transmis să-i ceară ajutorul pentru că este un spirit superior care o poate ajuta de acolo de unde este. De divorţul părinţilor a fost foarte afectată în mod emoţional. Să nu facă aceeaşi greşeală pe care au făcut-o părinţii, potrivitCancan.

Ce reacție a avut Bianca Drăgușanu după ce Dan Capatos și-a dat cu părerea despre ea. Bianca Drăgușanu a reacționat după ce prezentatorul de televiziune Dan Capatos a vorbit despre ea imediat după ce s-a aflat despre separarea acesteia de Victor Slav și de noua ei poveste de dragoste cu Tristan Tate. După ce Dan Capatos a comentat despre Bianca Drăgușanu, pe pagina de Facebook a vedetei au apărut tot felul de reacții ale fanilor acesteia. Unul dintre cei care îi urmăresc activitatea pe internet Biancăi Drăgușanu a sărit în apararea ei, potrivitLibertatea.