Nouă ani de la moartea Regelui Muzicii Pop. În ultimele sale zile de viaţă, Michael Jackson se temea că va fi asasinat şi a cerut să poarte vestă antiglonţ Michael Jackson, care a murit în data de 25 iunie 2009, devenise foarte paranoic şi credea că oamenii vor să-l asasineze, în ultimele sale zile de viaţă. Secretul lui Michael a fost dezvăluit de o fostă gardă de corp a megastarului. În ultimele zile de viaţă, Michael Jackson devenise „haotic” şi a vorbit cu prietenii despre îngrijorările sale, scrie dailystar.co.uk. Paranoia s-a instalat în mintea Regelui Pop, care a sugerat că ar trebui să poarte o vestă antiglonț în timpul concertelor, de teama asasinilor. Povestea a dus la supradoză administrată de doctorul său, care a făcut doi ani de închisoare pentru omor din imprudenţă, spune Matt Fiddes. Fostul bodyguard al lui Michael şi bun prieten a vorbit despre ultimele zile ale megastarului, odată cu aniversarea celor nouă ani de la moartea acestuia, scrie Gândul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vila Simonei Halep, construită după Casa Albă. Campioana și-a schimbat brandul, de la ”Ha’lep” la ”SH” Vila Simonei Halep, construită după Casa Albă. Cu o avere de 26.081.792$, adunată în 12 ani de evoluții mărețe pe terenurile din circuitul profesionist, dintre care suma de 5.345.777$ a fost câștigată doar în 2018, jucătoarea de tenis Simona Halep (26 ani, 1 WTA) nu-și face griji pentru ziua de mâine. Atent sfătuită pe tărâm financiar, campioana de la Roland Garros investește în tot mai multe proprietăți banii strânși cu racheta de tenis. Halep are bunuri de mare valoare atât și la munte, dar și la mare, în Constanța natală. Acasă, ”Simo” și-a ridicat o vilă impunătoare, pe strada Chiliei din Constanța. Imobilul tronează la doi pași de strada Bibescu Vodă, pe care se află casa bunicilor din partea tatălui (pe linie paternă, mai trăiește doar bunica Simona, cea care au crescut-o și căreia Simona îi poartă numele), precizează Libertatea.

Richard Harrison, vedeta show-ului “Aşii amanetului”, a murit la 77 de ani Richard Benjamin Harrison, vedeta show-ului TV “Aşii Amanetului”, a murit la 77 de ani. Anunţul privind moartea lui Harrison, mai cunoscut sub porecla “The Old Man” (“Bătrânul”) a fost făcut chiar de postul TV History, care difuzează reality show-ul “Pawn Stars” (“Aşii amanetului”). Harrison, născut în 1941, a făcut avere din amanetul său aflat la câţiva kilometri de Las Vegas şi deschis în 1989. A căpătat o faimă internaţională după ce a apărut în reality show, programul cu cea mai mare audienţă al postului History, informează Știrile ProTv.

Brigitte Nielsen a născut o fetiţă, la vârsta de 54 de ani. Fostul model mai are patru băieţi Fostul model Brigitte Nielsen, cunoscută şi pentru câteva roluri în comedii şi filme de acţiune din anii 1980, a născut al cincilea copil, şi prima fetiţă, la vârsta de 54 de ani, potrivit revistei People. Brigitte Nielsen, căsătorită cu producătorul italian Mattia Dessi (39 de ani) a anunţat că a născut vineri o fiică pe care o vor boteza Frida, scrie News.ro. Nielsen a anunţat sarcina într-un mesaj publicat în luna mai pe Instagram. Fostul model danez s-a căsătorit cu Dessi în 2006. Ea a mai fost căsătorită de patru ori, între care şi cu actorul Sylvester Stallone. Nielsen are patru fii din căsătorii anterioare: Julian (34), Killian (28), Douglas (25) şi Raoul (23), arată Adevărul.

Trupa Black Eyed Peas va concerta vara aceasta în România Trupa americană Black Eyed Peas va susţine un concert la Festivalul Untold, care se va desfăşura între 2 şi 5 august la Cluj-Napoca, acesta urmând să aibă loc în ultima zi evenimentului, scrie News.ro. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, Untold este singurul festival din Europa care a reuşit să convingă trupa americană să susţină un concert în acest an. “După succesul răsunator al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la evenimente speciale din lume, precum finala Champions League, Billboard Music Awards şi concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester. Untold ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reuşit să-i convingă pe americani în acest an pentru a le oferi un show de excepţie fanilor săi”, au precizat organizatorii, potrivit Digi24.