O investigatie mai amanuntita a relevat faptul ca, intr-adevar, a existat o cearta intre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc de Revelion. Numai ca aceasta a fost una dintre numeroasele certuri ale celor doi.

Elena este o fire destul de aprinsa, iar discutiile in contradictoriu cu Andrei se nasteau din te miri ce. Iar cearta de Revelion nu a fost ultima. Evident ca au fost impreuna la film saptamana trecuta, asa cum fusesera si pe 11 ianuarie. Numai ca, duminica, cei doi s-au certat din nou. Şi se pare pentru ultima oara.

Andrei nu a mai dat telefon de impacare. Elena a luat gestul ca atare.Citind in ziare ca Andrei a fost singur la un eveniment monden - titlul articolului sugerand ca ea a fost pusa pe liber -, Elena a reactionat. Cu un adevar spus pe jumatate. Mai mult, Elena se astepta ca Andrei sa apara cu o alta femeie in presa, ceea ce nu s-a intamplat.

Andrei nu a dat nici o declaratie pe aceasta tema. În schimb, Elena a tinut sa spuna ca nu parintii au fost cei care i-au despartit, ci ei au decis asta. Cauza ramane un mister. “Nu a intervenit a treia persoana. Nici parintii si nici o alta femeie. Nimic de genul acesta”, a declarat aceasta pentru VIP.

Click