Prima poză cu Elena Udrea gravidă. De când a anunțat că este însărcinată, nimeni nu a văzut-o pe Elena Udrea cu burtică. Iată însă că logodnicul fostei deputate a postat o poză pe contul personal de Facebook în care cei doi apar ca o familie fericită. Adrian Alexandrov a adăugat mesajul ”noi trei”. Se poate observa că blondina s-a rotunjit. Timp de trei săptămâni, Adrian Alexandrov s-a aflat în Costa Rica, unde i-a fost alături iubitei sale, potrivitClick.

vedeteFoto: Hotnews

Angelina Jolie a strălucit la un eveniment organizat în Londra.Actrița Angelina Jolie a atras toate privirile după ce a apărut la un eveniment organizat la Londra purtând o rochie alb elegantă, accesorizată cu o pălărie și mănuși tot albe. Ea trebuia să participe alături de regina Elisabeta a II-a la o slujbă desfășurată la catedrala Sfântul Pavel, însă suverana Marii Britanii s-a îmbolnăvit. Totuși, actrița a făcut față cu brio momentului și a participat la eveniment alături de alte personalități cu titlu nobiliar onorific al Ordinului Sfinților Mihail și Gheorghe, potrivitUnica.

Ele sunt surorile din Ploiești care au plecat cu Maluma de la club. Este vorba de două surori din Ploiești, care lucrează la Miami. Ioana și sora ei l-au fermecat, la propriu, pe Maluma. El a fost un as pe scenă, i-a ieșit totul, la fel cum s-a întâmplat, de altfel, și cu o seară înainte. În club, cu staff-ul, bodyguarzii, plus câteva ”piese” șnur. Animatoarele și-au jucat rolul senzațional, iar Maluma nu a rămas dator. Cinci dintre superbele domnișoare au urcat într-una dintre dube și l-au urmat pe starul columbian la hotelul la care s-a cazat când a ajuns în București, potrivitCancan.

Miss România a renunţat la 3 alimente şi a slăbit 10 kg în 2 luni. Matilda Pascal-Cojocărița pare o nouă persoană. Poți spune că a descoperit leacul împotriva îmbătrânirii. Întotdeauna a fost pozitivă, cu zâmbetul pe buze, dar acum a decis să-și schimbe şi modul de viață. A renunțat la trei alimente, la zahăr, la făinoase și la carnea roșie, și a scăpat de 10 kg. Matilda Pascal-Cojocărița (59 ani) arată senzațional. Interpreta de muzică populară a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, în 1979 a fost prima Miss România, iar acum arată mai bine ca oricând, potrivitClick.

Monica Gabor a chemat-o pe Irina în America. Monica Gabor a chemat-o pe Irina, în vacanță, în America. Ea urmează totodată a pune la punct și amănunte importante în cazul în care fiica lui Irinel Columbeanu este decisă să facă acest pas. În prezent, totul depinde de tatăl său. Dacă acesta este de acord ca Irina să petreacă vacanța din nou, în America, el o va însoți, ca deobicei. În caz contrar, Monica își va face bagajele și va veni în această lună, în România, potrivit Libertatea.