Câți bani câștigă Cleopatra Stratan pe un concert. Ia o sumă frumușică pe jumătate de oră de cântare. Potrivit Click.ro, Cleopatra Stratan un onorariu de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, şi unul de 5.000 de euro pentru concertele private cu o durată tot de 35 de minute. În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleo solicită decontarea transportului, 2 bilete de avion sau 1,7 lei/km şi a cazării (două camere single).

VedeteFoto: Colaj foto

Adevărul dureros despre trecutul Andreei Bălan. “Tu ești mică, blondă și proastă”. Andreea a suferit traume în copilărie, în adolescență și le-a depășit cu greu. Artista a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei. Mai mult, vedeta recunoaște că face încă terapie și crede că toți oamenii ar trebui să facă acest lucru. “Eram tristă și nu știam de ce. Mi-am dat seama că problema este în trecut. Și am fost la terapie. Era vorba despre copilăria netrăită, a declarat Andreea, potrivit Libertatea.ro.

Mădălina Ghenea a cedat… S-a mutat cu fiul lui ”Mr. Cash” la Palat! La începutul acestui an, vă dezvăluiam cum a încercat Matei Stratan să o facă fericită pe Mădălina Ghenea, cumpărând o super-vilă în Capitală. După ce, inițial, actrița a refuzat să se mute alături de iubitul ei în somptuosul imobil, eforturile pe care le-a făcut fiul lui ”Mr. Cash” au ajuns la rezultatul mult așteptat. Mădălina Ghenea a acceptat, într-un final, să locuiască în palatul în care iubitul ei a investit o sumă colosală, potrivit Cancan.ro.

Cristi Borcea, mărturisiri despre cei patru ani petrecuți departe de Valentina. Cristi Borcea a fost eliberat luni, 2 iulie, din penitenciarul Jilava, după 4 ani și 3 luni de detenție, pedeapsă primită în “Dosarul Transferurilor”. Fostul acționar dinamovist a povestit care au fost cele mai urâte momente din închisoare, dar și despre cum a fost revederea cu familia și cu persoana iubită, Valentina Pelinel. Despre blondină a spus că este iubirea vieții lui. ”Revederea cu Milan, şi cu toți copiii, de altfel, au fost cele mai frumoase. Prioritare sunt familia, Valentina, controalele și apoi vedem ce facem”, a declarat Borcea pentru Click.ro.

Dan Teodorescu a lăsat ”Taxi” și s-a apucat de stand-up comedy. ”E un spectacol oral-muzical-trivial”. Împreună cu colega sa din Taxi, solista și actrița Daria Corbu, Dan Teodorescu apare în localuri din întreaga țară cu propriul show pe care îl descrie drept unul ”oral-muzical-trivial”, intitulat ”Johnny Deep și PSD-ul”. ”Dacă sunteți fani Johnny Depp s-ar putea să vă simțiți bine, dacă sunteți fani PSD s-ar putea să simțiți un ușor disconfort”, ține să-și prezinte Dan Teodorescu noul său show de stand up comedy, în care transpune versurile cu accente sociale și politice cântate până acum în umor, potrivit Libertatea.ro.