David Bisbal s-a căsătorit în secret. David Bisbal, în vârstă de 39 de ani, a făcut anunțul pe rețelele de socializare, iar aleasa inimii sale este actrița de telenovele, mai puțin cunoscută în România, Rossana Zanetti, în vârstă de 30 de ani, din Venezuela. Artistul și-a luat prin surprindere fanii care habar nu aveau de planurile sale: “Nici în vise nu-mi imaginam o nuntă perfectă: romantică, emoționantă, discretă și petrecută în cea mai mare intimitate. Suntem foarte fericiți și emoționați și dorim să împărțim cu voi starea noastră.”, a scris el pe Instagram, potrivitUnica.

vedeteFoto: Hotnews

Brigitte şi Ilie au sărbătorit împăcarea în ţinute de fiţe. Au un proces de divorţ pe rol, la Judecătoria sectorului 1, pe care Brigitte Năstase (40 de ani) l-a intentat pe 7 februarie, chiar de ziua ei, dar se pare că nu le prea pasă de trecut şi de certurile care au fost la un pas să le dezbine familia. Ilie şi Brigitte fac paradă şi cu hainele, şi cu dragostea, prin Bucureşti.. Aşa arată, din exterior, relaţia cu năbădăi dintre soţii Ilie şi Brigitte Năstase, care de la nunta din 2013 s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori, potrivitClick.

Gigel Frone e scenarist, regizor și producător de filme de epocă. “Mariachi de România” a lăsat chitara din brațe și s-a așezat pe scaunul de regizor de filme de epocă. Se bazează pe imaginația sa pentru prima peliculă și, pentru că nu vrea să lase frâiele din mâini, și-a asumat nu doar rolul de regizor, ci și pe cele de scenarist și producător! Filmul se va numi “Viață dublă” și e în faza de casting, adică de alegere a echipei. “Este un scenariu scris de mine și caut, pentru începerea filmărilor, copii talentați în muzică, teatru, balet, vioară, dar și parteneri interesați de producție”, a spus el, potrivitLibertatea.

Lavinia Pîrva a răbufnit, după ce a fost întrebată de Bănică. Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Junior, a izbucnit, după ce a tot fost sunată și întrebată despre relația pe care o are cu artistul. Și nu numai asta, la capătul celălalt al firului s-ar fi auzit că are probleme în căsnicie. „Ce ne facem cu îngrijorarea asta generală? E panică se pare, mă sună diverși indivizi, lumea „îngrijorată” că aș avea probleme în căsnicie. Calmați-vă, suntem foarte bine, doar foarte amuzați de „îngrijorarea” generală în ceea ce ne privește,” a scris Lavinia Pîrva pe Facebook, potrivitCancan.

Ce face Mircea Radu după ce a rămas fără emisiune la Antena 1. După două luni în care Mircea Radu a stat pe tuşă, omul de televiziune revine cu un nou proiect. Nu a bătut palma cu niciun post, ci va realiza o emisiune online "Poveşti cu gust", proiect ce poartă numele cărţii lansate de vedetă în oamna lui 2016. Mircea Radu își surprinde publicul cu reţete tradiţionale de aici şi de departe şi amintiri cuprinse în texte presărate cu un strop de melancolie, un gram de umor și mult suflet, potrivitClick.