Prima reacție a lui Paris Hilton la sosirea în București. Onorariul uriaș cerut de vedetă. Controversata Paris Hilton, una dintre moştenitoarele imperiului cu acelaşi nume, a ajuns pentru prima dată în România. Vedeta în vârstă de 37 de ani va susţine un show într-un club din Capitală, iar onorariul ei este de aproape o jumătate de milion de dolari. Cu o viaţă tumultoasă, dar şi numeroşi fani, Paris a reuşit să transforme cele 5 milioane de dolari de la bunicul său într-o avere de peste 300 de milioane, potrivit Stirile ProTV.

VedeteFoto: Colaj foto

Despărţire cu scandal în showbiz! Designerul Răzvan Ciobanu şi iubitul, la cuţite! Dacă pe plan profesional, Răzvan este în aşteptarea lansării unei noi colecţii de haine care îi poartă semnătura, în plan personal, designerul trăieşte dezamăgirea vieţii după ce în urmă cu doar câteva zile s-a despărţit cu scandal de iubitul Marius cu care forma un cuplu de şase ani. Surse din anturajul lui au povestit că fosta vedetă tv s-a certat la cuţite cu bărbatul, care i-a fost partener în ultimii ani, dezvăluie Click.ro.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Tristan! Ce mesaj a postat vedeta. Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au avut o discuție foarte aprinsă, iar Cristi Brancu a aflat toate amănuntele disputei dintre ei. Potrivit mărturisirilor făcute de prezentatorul TV, fostul sportiv ar fi fost agresiv cu moderatoarea de la “Te vreau lângă mine”. Doar că totul s-a schimbat rotit cu 180 de grade în ultimele 24 de ore! Cei doi s-au împăcat! Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram o fotografie cu ea alături de iubitul ei luptător, în dreptul căreia a lăsat mesajul sugestiv… ”Viața înseamnă să fii fericit, iar acum nimic nu mă face mai fericită decât prietenul meu!”, potrivit Cancan.ro.

Cum îl trăda Bianca pe Victor Slav în ziua nunții. Adi Cristea a arătat mesajele. În momentul cununiei civile cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a fost protagonista unor scene incredibile. Îi spunea DA lui Victor Slav, dar îl trăda fără nicio remușcare, trimițând SMS-uri fostului ei iubit, ex-fotbalistul Adrian Cristea. “Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu”, îi scria Bianca Drăgușanu fostului ei iubit, Adrian Cristea. Mesajul era însoțit de un emoticon care reprezenta o inimă frântă, scrie Libertatea.

De ce a bătut-o Tamara Buciuceanu-Botez pe Oana Zăvoranu când era mică! Cele două sunt vecine. „În capătul străzii mele stă Tamara Buciucianu-Botez și are un cireș delicios, pe care îl avea și în copilăria mea. Ei bine, mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea”, a explicat amuzată Oana Zăvoranu într-un interviu pentru Unica.ro.

Bogdan Ivanof s-a cuplat cu «Prinţesa Instagramului». Cariera de fotomodel și, mai nou, titulatura de influencer, îi aduc Ioanei Grama venituri de mii de euro pe lună, iar viața ei pare să fie o continuă vacanță, căci astăzi e la Nisa, mâine e în Croația, în restaurante de lux, îmbrăcată în haine superbe, pe care le primește gratuit, doar pentru a le promova. Frumoși, tineri și timizi - așa i-au surprins fotoreporterii Click! pe Bogdan Ivanof și pe Ioana Grama, la începutul acestei săptămâni, pe 3 iulie.