Chris Brown a fost arestat imediat ce a coborât de pe scenă, în Florida. Brown, care în 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o cu sălbăticie pe Rihanna, iubita lui de la acea vreme, a fost reținut de polițiști imediat ce a coborât de pe scenă. Chris Brown a fost reținut în baza unui „mandat de arestare excepțional”, însă autoritățile nu au dezvăluit ce acuzații i se aduc cântărețului. Brown a fost eliberat din arest, după ce a plătit cauțiunea în valoare de 2.000 de dolari. Potrivit TMZ, motivul arestării lui Brown ar fi o altercație într-un club de noapte din Tampa, potrivit digi24.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Paris Hilton a intrat în toaletă, acolo unde, spre surprinderea generală, a intrat însoțită de un brunet. După ce a părăsit pupitrul DJ-ului, Paris Hilton s-a îndreptat grăbită spre toaletă, acolo unde, spre surprinderea generală, a intrat însoțită de un brunet. După câteva minute, cei doi au ieșit din cabină foarte zâmbitori. În timp ce faimoasa miliardară se admira în oglindă, bărbatul care o însoțea a recurs la un gest de-a dreptul stupefiant. Mai exact, s-a dus direct la chiuvetă și a băgat telefonul pe care-l ținea în mână sub jetul de apă, ca și când ecranul său ar fi fost murdărit de vreun praf imaginar, scrie Cancan.ro.

Paris Hilton a făcut în România 800 $ pe minut. Paris Hilton, 37 de ani, a făcut senzaţie în noaptea de miercuri spre joi, în clubul bucureştean Nuba de pe malul lacului Herăstrău. Deşi s-a lăsat îndelung aşteptată de petrecăreţii din clubul de fiţe, Paris a incendiat atmosfera mixând ca un DJ profesionist de la 3.00 şi până după 5.00 dimineaţa. Puţini ştiu însă că purta pe deget o copie a inelului de două milioane de dolari, scrie Click.ro.

Andreea Bănică explică de ce s-a despărțit Liviu Vârciu de Anda Călin. Andreea Bănică este prietenă cu Liviu Vârciu de mai mulți ani și a făcut primele declarații despre separarea donjuanului. “Simplul fapt ca doi oameni nu sunt compatibili, asta ii face sa ajunga la un divort si nimic mai mult. Nu conteaza ca el (n.r.: Liviu Varciu) este artist si ca pleaca mult de acasa sau ca ea face nu stiu ce alte lucruri, nu! Pur simplu doi oameni nu se potrivesc si cand nu se potrivesc ajung la divort si separare”, a explicat Andreea Bănică pentru wowbiz.ro.

Anamaria Ferentz vrea să pozeze goală la 50 de ani. “Nu pentru bani, ci doar să demonstrez că se poate”. Artista care s-a lepătat în urmă cu opt ani de statutul de vedetă în România și a luat-o de la zero în Statele Unite ne trimite vești bune despre ea, direct de pe plaja californiană. De doi ani, ea s-a stabilit în Los Angeles! Cântăreața a făcut furori în paginile revistei Playboy, iar acum, la 15 ani de la momentul respectiv, e mândră că e la fel de ispititoare. Are 42 de ani, dar arată, mai degrabă, de 30, în fotografiile “fierbinți”, făcute în costum de baie. În plus, e încrezătoare că va fi la fel de suplă și de sexy și peste 8 ani, așa că promite o nouă ședință foto când va împlini jumătate de secol, potrivit Libertatea.ro.

Jean-Paul Gaultier, prezentare de modă în semn de protest faţă de sutiene: „Dacă bărbaţii au dreptul să îşi arate bustul, de ce nu şi femeile?“ Designerul francez a susţinut astfel o adolescentă din Florida care a fost obligată de profesori să îşi acopere pieptul cu bandaje pentru că nu purta sutien pe sub tricou. Lizzy Martinez, în vârstă de 17 ani, a fost în centrul unei controverse când, în luna aprilie, profesorii de la liceul unde învaţă i-au cerut să îmbrace un al doilea tricou sau să îşi acopere pieptul cu plasturi, pentru că, au susţinut ei, ceilalţi elevi au fost distraşi de sânii ei, scrie News.ro.