​Meghan Markle, distrusă din nou de sora ei vitregă! “A încercat să-și ia inclusiv un accent britanic, dar este fals, nu păcălește pe nimeni. Ea este Ducesa non-sensului. Diana ar fi rușinata dacă ar cunoaște-o. Harry este un “papa lapte” dacă o lasă pe Meghan să-și trateze familia așa cum o face acum. Toată lumea a dat vina pe tatăl nostru, Thomas Markle dar de fapt ea este cea care s-a comportat impardonabil”, au fost cuvintele dure pe care Samantha Markle le-a aruncat pe Twitter către sora ei, potrivitCiao.

vedeteFoto: Hotnews

Ce tip de sport preferă Andra și cum o ajută să slăbească. Cum în ultima perioadă programul ei a fost unul foarte încărcat, Andra mărturisește că îi lipsesc orele petrecute la sală și că intenționează să facă mai multă mișcare. În trecut, îndrăgita cântăreața a făcut Zumba, un antrenament cardio intens timp de o oră, de câteva ori pe săptămână. Latino, reggaeton, indian: niciun ritm nu era greu de dansat pentru artistă și ea povestește că se încărca cu multă energie pozitivă după fiecare ședință, potrivit Cancan.

Nicole Cherry s-a transformat peste noapte în bombă-sexy. Solista se simte bine când e lăudată, aşa că a început şi ea să pună pe reţelele sociale fotografii în care apare îmbrăcată mai sumar, iar like-urile vin fără număr. Poza cu ea în costum de baie, în camera de hotel, a atras peste 60.000 de aprecieri, iar cea cu solista la piscină, peste 50.000. mai mult, fanii au început şi o adevărată dispută. Unii spuneau că ar trebui să mai slăbească, alţii au complimentat-o pentru felul în care arată, potrivitClick

Drama nestiuta a Mihaelei Radulescu! A facut avort.Putini stiu despre drama prin care a trecut vedeta de televiziune la doar 18 ani. In urma vizionarii filmului „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, regizat de Cristian Mungiu, vedeta si-a readus aminte de intreruperea de sarcina pe care a avut-o in tinerete. „Pentru mine, filmul a fost rascolitor. Uitasem de povestea aia, s-a intamplat cand aveam 18 ani”, a spus Mihaela Radulescu, potrivitCiao.

Cum s-a pozat Bianca Drăgușanu după ce a fost acuzată că își neglijează fetița. De când a făcut publică relația cu Tristan Tate, vedeta a fost acuzată că petrece tot mai puțin timp cu micuța Sofia, însă lucrurile nu stau deloc așa. "Puterea mea, îngerul meu. Singura mea iubire adevărată de pe pământ” a fost mesajul Biancăi Drăgușanu, pentru fiica sa. Recent, Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre o eventuală nouă relație cu Bianca Drăgușanu, potrivitLibertatea.