Corina și-a dat licența la Drept cu Victor Ponta. “Atunci, nu era în politică și era foarte simpatic!”. Am terminat liceul economic, finanțe-contabilitate, după aceea, am absolvit Facultatea de Management, unde sunt și licențiată, și Facultatea de Drept. Mi-am dat lucrarea de licență, la oral, cu domnul Ponta. Pe vremea aceea, nu era în politică și era foarte simpatic, foarte înțelept și înțelegător cu noi. Am luat 9... Voiam să îmi deschid un birou notarial, să mă specializez în consultanță juridică. Nicidecum nu mi s-ar fi potrivit… ", a declarat Corina, pentru Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Adevarul despre corpul lui Brigitte Macron. Cum arata in costum de baie. Căsnicia dintre un politician tânăr și o femeie de peste 60 de ani, cu 25 de ani mai în vârstă decât el, a ținut prima pagină a ziarelor din toată lumea, iar relația lor a fost comentată și analizată în toată presa. În Franța, cei doi sunt și acum vânați de paparazzi, care au reușit să surprindă imagini unice cu Macron și Brigitte la plajă, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cu această ocazie, francezii au putut să admire încă o dată silueta perfectă a primei doamne, potrivit Unica.

Ce familie frumoasă are Kolinda Grabar-Kitarovic, președintele Croației! Cine stă în spatele succesului ei. Kolinda Grabar-Kitaovic, președintele Croației, a fost cel mai mediatizat șef de stat în timpul Campionatului Mondial de Fotbal disputat în Rusia. Soțul ei este cel care a susținut-o pe Kolinda în toată perioada ascensiunii sale politice. În 2011, atunci când Kolinda a devenit asistent la secretariatul general al NATO, și-a luat familia și s-a mutat la Bruxelles. Soțul ei a renunțat pentru o bună perioadă la profesie și, ca s-o susțină pe Kolinda, s-a dedicat exclusiv vieții de familie, scrie Click.

Stenograme incendiare! Cât costă să ai parte de un show erotic la care să participe vedete care apar mereu la tv! Probabil că nimeni nu şi-a imaginat vreodată că bombele sexy din showbizul românesc sunt în stare să recurgă la modalitaţi deocheate pentru a-şi caştiga o pâine. Aşa se face că unele figuri celebre din lumea maneliştilor le cer bani grei bărbaţilor în schimbul unei nopţi fierbinţi. Mai mult, sunt protagonistele unor show-uri de zile mari care ajung să coste până la 13.000 de euro, dezvaluie Spynews.

Un model a urcat pe catwalk alăptându-și la sân copilul de cinci luni. Un model a urcat pe catwalk alăptându-și copilul de cinci luni provocând agitație în rândul celor adunați la prezentarea de costume de baie organizat de Sports Illustrated, scrie BBC News. Mara Martin a urcat pe podium alături de fiica ei Aria, de cinci luni, și a alăptat-o pe aceasta la sân când defila. Fetița avea căști pe urechi pentru a nu fi deranjată de gălăgia din sală și sugea liniștită în timp ce mama sa își făcea treaba, potrivit Libertatea.

Cocaina pentru VIP-uri. Din martori au ajuns suspecţi! Jurnalistul Oreste Teodorescu s-a prezentat luni, 16 iulie, la sediul DIICOT Ploieşti, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri“, în care designerul Răzvan Ciobanu şi manelistul Elis Armeanca sunt suspecţi. El a declarat presei că nu cunoaşte niciuna dintre persoanele implicate, cu excepţia lui Răzvan Ciobanu pe care l-a avut invitat la o emisiune, în urmă cu 18 ani, potrivit Click.