Bianca a ieșit la masă cu Victor, dar s-a întors din nou la Tristan. Încurcate sunt căile dragostei! După ce Bianca Drăgușanu a aflat că Tristan Tate are o viață nocturnă paralelă, joia trecută vedeta Kanal D a decis să rupă legătura cu ex-luptătorul de kickboxing. Blondina i-a dat ”ignore” și timp de câteva zile nu i-a răspuns nici măcar la mesaje lui Tristan Tate. Ba chiar,duminică, prezentatoarea TV a ieșit la masă cu Victor Slav și fetița lor! Aproape în fiecare zi, englezul i-a scris de 10-20 de ori, declarându-și dragostea față de blondă, dar aceasta a rămas impasibilă. Cel puțin până acum, potrivitCancan.

vedeteFoto: Hotnews

Demi Lovato a fost spitalizată după o supradoză de heroină.Demi Lovato a fost spitalizată după o supradoză de heroină. Site-ul TMZ scrie că artista a ajuns la spital, după ceea ce pare a fi o supradoză de heroină, însă nu se cunosc mai multe informaţii cu privire la starea artistei. Potrivit sursei citate, Demi Lovato a fost preluată de o ambulanţă de la domiciliul ei din Hollywood Hills, marţi, după prânz. Artista este tratată la spital, însă informaţii despre starea sa nu există deocamdată, scrieLibertatea.

Marcel Toader o dă în judecată pe Gabriela Cristea: «Dă-mi mașina înapoi!» Au divorţat de cinci ani, însă iată că scandalurile dintre Marcel Toader şi penultima sa soţie, Gabriela Cristea, par fără sfârşit. Ea îl acuză că i-a tocat în jur de 400.000 de euro, în timpul căsniciei, iar el îi cere să-i înapoieze autoturismul cu care ea a fugit, după ce a părăsit căminul conjugal. Marcel Toader (55 de ani) răsuflă uşurat, căci Gabriela nu a avut câştig de cauză, la proces: ”Judecătorii au decis să nu îi mai dau cei 400.000 de euro, pe care ea susţine că i-am tocat, potrivitClick.

Antonia, în vizorul unui afacerist controversat! Ce mărturisiri neașteptate a făcut. Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din România, cu milioane de fani în țară, dar și peste hotare. Și, deși e mamă a trei copii și “soția” lui Alex Velea, ea se bucură de mulți admiratori. Printre aceștia se numără și un controversat om de afaceri, care a mărturisit în direct la TV că abia așteapta ziua în care o va întâlni. Nick Rădoi nu a avut ocazia să o cunoască personal pe Antonia. În cadrul interviului în care controversatul afacerist a vorbit despre întâlnirea cu Antonia, el a mărturisit și că o să scrie o carte, potrivitCancan.

Catinca Roman: „În momentul în care am simțit că nu mai fac față, am cerut ajutorul unui psiholog!”. Cum i-a fost ca mamă singură și cum a susținut-o pe Calina în relația cu tatăl ei, Petre Dumitrescu, a explicat în exclusivitate pentru ciao.ro. „Eu cred că indiferent de relația pe care o au maturi între ei, în momentul în care intervine un divorț, nu ar trebuie să-și rezolve problemele prin intermediul copilului. În momentul în care n-am mai făcut față, m-am dus și i-am cerut sfatul unui psiholog”, a povestit ea, potrivitCiao.