Demi Lovato a suferit complicații în urma supradozei de droguri. Cântăreața Demi Lovato este în continuare internată în spitalul Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles, după ce ar fi luat o supradoză de heroină, în urmă cu o săptămână. Artista a suferit unele complicații din cauza substanțelor interzise și rămâne sub observația medicilor. Printre complicații se numără simptome precum greață, amețeli și febră mare.Medicii nu au decis deocamdată când va putea fi externată Demi Lovato, dar spun că aceasta se va recupera complet în urma incidentului care aproape a ucis-o, potrivitDigi24.

vedeteFoto: Hotnews

Cum arată Simona Halep în costum de baie! Pozele din vacanță care fac furori pe internet. Deși nu a dorit să dezvăluie numele frumoasei locații unde a ales să și petreacă acest mini-concediu, binemeritat de altfel, Simona a împărtășit cu prietenii virtuali câteva imagini din vacanță, care au făcut furori pe internet. Printre pozele în care erau înfățișate încântătoarele peisaje de care se bucură tenismena, aceasta s-a fotografiat și în costum de baie, stârnind admirația prietenilor ei virtuali, potrivitClick.

Bianca Drăgușanu a încetat colaborarea cu Kanal D. Ce salariu avea prezentatoarea TV.Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu Kanal D. Prezentatoarea TV nu va mai putea fi văzută la emisiunea ”Te vreau lângă mine”. Salariul pe care îl încasa vedeta de la trust era unul foarte mare. Vedeta avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, o sumă extraordinar de mare, potrivit unor surse apropiate vedetei. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a luat această decizie a fost faptul că aceasta dorește să-și petreacă mai mult timp alături de fetița ei, Sofia Natalia, potrivitViva.

Margherita de la Clejani n-are noroc în dragoste. „Mi-a zis o ghicitoare că sunt blestemată”. Margherita a afirmat că tânărul cu care s-a spus că ar fi avut o relație nu era de fapt iubitul ei, dar a și mărturisit că nu are noroc în amor. "Sunt blestemată, am ghinion în dragoste… Nu cred că am eu noroc în dragoste, mi-a zis mie o ghicitoare că sunt blestemată şi nu o să am un iubit niciodată. De asta nu am ochi pentru nimeni pentru că eu vreau perfecţiunea şi perfecţiunea nu există”, a declarat Margherita de la Clejani potrivit Liberatatea.

Presupusul amant al lui Emmanuel Macron, declaratii despre relatia acestora. „Il respect profund si am avut relatii…” Alexandre Benalla, presupusul amant a lui Macron, a facut dezvaluiri despre cei doi care sa opreasca aceste zvonuri despre cei doi. "Il respect profund si am avut relatii strict profesionale cu el. Nu au existat familiaritati pentru ca eram la dispozitia si ordinele lui. El avea incredere in mine desi nu stia nimic din trecutul meu. Sper din tot sufletul sa nu regrete niciodata sansa pe care mi-a dat-o de a lucra pentru el.”, a pus el, potrivitCiao.