Britney Spears s-a făcut de râs în timpul unui concert! A uitat unde cântă. Ups, a comis-o din nou! Britney Spears (36 de ani) s-a făcut de râs în timpul unui concert, după ce a uitat unde cânta. Totuşi, fanii au trecut cu vederea gafa divei şi asta pentru că blondina a pus în scenă un show porno, alături de dansatorii ei. S-a reinventat şi este gata să cucerească iar topurile. Chiar dacă la capitolul voce n-a rupt vreodată gura târgului, Britney Spears mizează mult pe calităţile fizice şi pe cele de dansatoare, potrivitClick.

vedeteFoto: Hotnews

Veste bomba la nici 2 ani de la moartea Ilenei Ciuculete! Cornel Gales se insoara. Cine este femeia care l-a facut sa o uite pe solista. Desi a precizat ca solista va ramane cea mai importanta femeie din viata lui, iata ca lucrurile stau cu totul altfel. Cornel Gales se iubeste de luni bune cu o blonda pe nume Vivi, iar acum vrea sa o ia si de nevasta. Femeia este chiar sefa lui. Cornel Gales s-a afisat cu blonda Vivi la scurt timp dupa ce Ileana Ciuculete a decedat. La inceput, cei doi nu si-au recunoscut relatia, dar povestea lor de iubire a fost data in vileag dupa ce au fost plecati in mai multe vacante impreuna, potrivitCiao.

Meghan Markle incalca din nou eticheta regala! Ducesa de Sussex a fost victima unei gafe vestentare chiar de ziua ei. Fosta actrita a fost pusa in dificultate de rochia cu decolteu adanc, ce i-a lasat la vedere sutienul. Sotia Printului Harry a incercat sa remedieze rapid situatia, insa paparazzii au surprins cateva cadre bune in care lenjeria intima din dantela neagra este la vedere, potrivitVerdict.

Dorian Popa, urmărit de Poliția Capitalei. Dorian Popa poate să își ia adio de la plimbările cu automobilul, în calitate de șofer, pentru o perioadă, după ce agenții de la Rutieră i-au confiscat permisul de conducere. Acesta nu ar fi oprit în momentul în care agenții de circulație i-ar fi semnalat să facă acest lucru, drept urmare un polițist pe motocicletă a pornit o urmărire a vehiculului artistului. Ulterior cântărețul a fost oprit, a tras pe dreapta, iar permisul auto i-a fost confiscat, potrivitClick.

Tristan Tate, declarație devastatoare și plină de ironie la adresa Biancăi Drăgușanu. La câteva ore după ce Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit că ea și Tristan Tate nu mai formează un cuplu, milionarul britanic a vorbit în cadrul unei emisiuni despre despărțirea de prezentatoarea TV. Tristan Tate a fost ironic la adresa vedetei, care va lua foc după ce va afla declarațiile făcute de fostul iubit. Tristan Tate a descris-o pe Bianca Drăgușanu ca fiind “o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București", potrivitCancan.