Dupa doua suspendari a permisului de conducere, in decursul a cateva luni, si un proces intentat Politiei Rutiere, Delia a revenit la sentimente mai bune fata de agentii care monitorizeaza circulatia din Romania.

Cantareata a acceptat, saptamana trecuta, invitatia de a face atmosfera intr-o crama din apropierea Ploiestiului, la "Revelionul politistilor prahoveni", cu toate ca mult timp nu a vazut cu ochi buni breasla lor. "In ambele cazuri, permisul mi-a fost ridicat de cei din Bucuresti, asa ca nu aveam niciun motiv sa-i refuz pe prahoveni. Mai ales ca merg des pe Valea Prahovei si era o buna ocazie sa ma pun bine cu ei...", povesteste Delia razand. Asa a si facut. Mai in gluma, mai in serios, blonda le-a propus, la microfon, petrecaretilor sa o pasuiasca daca greseste atunci cand se afla pe teritoriul lor, iar ca multumire, ea va veni sa le cante ori de cate ori vor avea o ocazie.

Si astfel s-a incins cheful, iar Delia a fost invitata dupa recital la masa, sarbatorind Revelionul inca o data. Colega de scena la petrecerea politistilor i-a fost Nico. Originara din Ploiesti, artista nu putea declina o astfel de invitatie.

Cancan