​Simona Halep, pusă într-o postură incomodă în timpul meciului de la Cincinnati! Cum a fost filmată la vestiare. Românca a rugat-o pe Marija Cicak să îi permită să meargă la vestiarul 1, al ei, pentru a-şi schimba tricoul. Răspunsul arbitrului de scaun nu a fost imediat favorabil, dar după mai multe parlamentări s-a acceptat o formulă de compromis. ”Simona, tot ce pot să fac pentru tine este să trimit pe cineva în vestiar, dacă zici că este deschis, ca să-ţi aducă tricoul, iar tu să te schimbi pe coridor". Halep nu a avut de ales şi ajutată de o fată steward, care a făcut paravan dintr-un prosop mare, s-a putut schimba de tricoul ud pe coridor, potrivitTelekom sport.

vedeteFoto: Colaj foto

Nicki Minaj, acuzată de fostul iubit de violență domestică: „M-a înjunghiat cu un cuțit”. Minaj și fostul său iubit, care au avut o relație de 14 ani ce s-a încheiat în anul 2014, au decis să vorbească despre conflictele lor pe Twitter. Muzicianul a dezvăluit că a fost nevoit să mintă ofțerii de poliție și pe cei de pe ambulanță, spunându-le că a încercat să se sinucidă pentru a o proteja pe Nicki. Samuels a precizat că nu va depune nicio plângere deoarece „acum este liniștit cu el însuși”, potrivitUnica.

Brigitte e îndrăgostită lulea! S-a pozat în timp ce îşi sărută cu foc noul iubit. Vacanţa o face să vibreze pe Brigitte Năstase şi chiar dacă nu a avut stare şi a certat-o de dimineaţă pe amanta soţului ei pe Facebook lăsându-i nişte comentarii nu tocmai prietenoase, vedeta are grijă să-şi condimenteze şi ea viaţa amoroasă. Bruneta este plecată în Turcia cu noul ei iubit, un bărbat mai tânăr decât ea cu câţiva ani, pe care deocamdată îl ţine ascuns de ochii curioşilor, dar cu care trăieşte la intensitate maximă, potrivitClick.

Prințesa Eugenie a stabilit data nunții sale cu Jack Brooksbank. Ce vedete se află pe lista de invitați. La nunta Prințesei Eugenie se așteaptă să fie cei mai de seamă invitați, având în vedere că în grupul lor de prieteni se numără o mulțime de celebrități, precum George și Amal Clooney, David și Victoria Beckham etc. Două persoane e posibil să nu fie prezente, și anume Kate Middleton, a cărei soră Pippa va naște primul său copil în octombrie și bunicul Prințesei Eugenie, Prințul Philip, care are relații tensionate cu mama acesteia, fosta lui noră, Sarah Ferguson, potrivitVerdict.

Mircea Badea filosofează în pielea goală, cu mușchii la vedere. Cum s-a pozat în concediu! Prezentatorul se bucură de o vacanță la malul mării, cel mai probabil în străinătate, alături de soția lui. Ocazia este perfectă pentru a-și a arăta rezultatele orelor de sport de la care nu se abate, mai exact mușchii ”crescuți” cu mult efort la sală. ”8 dimineata!!!! Viața e dură si complexă!”, filosefează Mircea Badea în dreptul pozei care își arată pieptul plin de mușchi lucrați intensiv la sala de fitness, potrivitCancan.