Cum comentează Cezar Ouatu faptul că a fost catalogat drept gay. ”Sunt artist. Lumea are percepții ciudate!”. Imediat după participarea la Eurovision Cezar Ouatu a fost catalogat. S-a spus că are alte orientări sexuale și că ascunde acest lucru. „Eu sunt cum m-a lăsat mama mea și mama natură, heterosexual ', a spus Cezar Ouatu, completând că ar vrea ca lumea să înțeleagă că viața unui artist este cu totul diferită pe scenă decât cea de zi cu zi, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Filmări-bombă cu doi fotbaliști din Liga I într-o cameră de la Intercontinental. Doi dintre cei mai promițători stranieri care evoluează pe prima scenă a fotbalului românesc s-au distrat pe cinste alături de o brigadă de fete „calificate”, într-un renumit hotel din centrul Capitalei... Scena se petrece în… baia camerei de hotel, acolo unde fotbalistul s-ar fi retras alături de colegul său de echipă și de trei domnișoare cu chef de viață. dezvăluie Cancan.

George Copos trăieşte a doua tinereţe alături de noua sa familie. Imagini de senzaţie surprinse ieri, în staţiunea Mamaia, de fotoreporterii Click! La 65 de ani, milionarul George Copos se comportă ca un Superman în compania noii sale familii, iubita Elena Stoica şi fiica lor, Daria Maria. De dragul copilei, afaceristul a încercat toate sporturile nautice, dar nu şi-a neglijat nici partenera, pe care a sărutat-o non-stop. Se pare că George Copos îşi asumă acum rolul de cap de familie, iar zvonurile că ar fi divorţat în secret de Cristiana par din ce în ce mai plauzibile, potrivit Click.

Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko. Fostă vedetă PRO TV a fost anunțată oficial, deși inițial s-a vehiculat că ediția din acest an va fi prezentată de Mădălina Ghenea. Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România grație rolului pe care l-a interpretat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare şi respect'. Cei doi artiști vor găzdui serile de concurs și Gala Festivalului Internațional Cerbul de Aur, potrivit Libertatea.

Catalin Botezatu a spus cum este Bianca Dragusanu in pat. "Cand face dragoste, Bianca e salbatica, fatala, se daruieste total, stie sa fie si curva, si doamna. In schimb, Violeta e misterioasa, atenta la ce face. Recunosc ca mi-ar placea sa fac dragoste cu ele in acelasi timp si nu m-ar deranja sa le iau pe amandoua in casatorie”, a declarat Botezatu, potrivit wowbiz.ro.