Ruby, fără inhibiții. În sânii goi pe internet. Ruby este considerată una dintre cele mai nonconformiste artiste de pe scena muzicală din țara noastră. Lipsită de inhibiții, vedeta a renunțat la haine și s-a pozat topless. Solista a făcut publică imaginea pe rețelele de socializare, acolo unde a primit numeroase like-uri și aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe internet, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Pe Internet par sculptate, dar iată-le în realitate! Imagini-şoc cu Anamaria Prodan şi Anda Adam. Se pare că după ce anul trecut a reuşit să slăbească 15 kg în timp record, devenind o adevărată bombă-sexy, Ana n-a mai repetat dieta-minune, iar câteva kilograme au revenit, uşor-uşor, pe trupul ei. Dacă priveşti în oglindă imaginile surprinse de Click! şi cele puse de Anamaria pe Instagram, se pot observa diferenţe majore. Impresara ştie cum să pozeze, astfel încât imperfecţiunile să nu iasă în evidenţă. La fel se întâmplă şi cu Anda Adam (38 de ani), potrivit Click.

Cum a devenit Elon Musk un subiect preferat de glume pe internet. După ce multă vreme a fost considerat unul din cei mai mari inovatori în tehnologie, Elon Musk, CEO-ul și fondatorul SpaceX, a reușit să devină una dintre personalitățile cele mai parodiate de pe internet. Prin luna mai însă, reputația lui Musk a început să o ia la vale, când a început să folosească Twitter. Acolo, el nu s-a ferit să critice felul în care mass-media vorbea despre accidentele mașinilor electrice Tesla, potrivit Playtech.

Bianca Drăgușanu, sexy și provocatoare în camera de hotel! Imaginea cu care a încins Internetul o arată aşezată într-un mod provocator pe marginea patului, îmbrăcată doar într-o pereche de bikini şi un sutien. Formele sale perfecte, sânii imenși și fermi, posteriorul apetisant, talia de viespe, dar și picioare lungi, toate acestea sunt expuse într-o notă extrem de senzuală. Ca tabloul să fie perfect, și-a pus în picioare o pereche de sandale cu toc, astfel reușind să nu treacă neobservată, potrivit

Cancan.

Dan Bittman, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. Și-a lăsat barbă! Artistul ce, prin acestă șocantă schimbare a intrat în gașca lui George Clooney uimește oriunde se duce, barba sa negrijentă adusă în prim plan fiind motiv de uimire și bârfă mai ales pentru fanele sale. Bittman și-a probat noua imagine miercuri seara, la Lugoj, schimbare uimitoare ce a 'liniștit' galeria feminină din public și care se întreba cine e cel care îl înlocuiește pe artist de-abia când solistul a început să cânte, scrie Libertatea.

Surpriză! Gianina Corondan revine în televiziune după 5 ani! A fost disponibilizată de TVR în 2013, însă din această toamnă, Gianina Corondan (47 de ani) va reveni pe micul ecran. Fostă prezentatoare meteo la PRO TV, fosta dirigintă la „Şcoala Vedetelor” şi prezentatoare a „Orei G”, de la TVR, Gianina va intra în culisele emisiunii “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe din 8 septembrie, la Antena 1, potrivit Click.