Andreea Mantea a intrat în reparații înainte de noua emisiune. “Acum pot să zâmbesc larg”. Andreea Mantea și-a reparat dinții înainte de noua emisiune de la Kanal D, "Te vreau lângă mine", la cârma căreia le-a urmat Gabrielei Cristea și Biancăi Drăgușanu. Bruneta își dorea de mult un zâmbet de Hollywood, iar acum îl are. După ce ani buni a fost nevoită să zâmbească timid și a schimbat stomatologii frecvent, încercând tot felul de tratamente, vedeta ne-a povestit că-și pierduse încrederea în faptul că va reuși vreodată să găsească o rezolvare, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Ce palate au vedetele pe malul Lacului Snagov. Una dintre acestea este Andreea Esca (45 de ani). Vedeta Pro TV are aici o vilă foarte cochetă, cu un etaj, mult lemn, cu deschidere îngustă către lac şi de bun-gust. Vila este prevăzută, ca toate casele de pe malul lacului, cu ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni. La rândul său, miliardarul Ion Ţiriac (79 de ani) are la Snagov o vilă în valoare de 1,5 milioane de euro. De un alb impecabil, casa este decorată cu multe flori, iar până la ponton proprietatea are o alee largă, pavată, scrie Click.

Iulia Albu a vorbit despre centimetrii lui Dorian Popa: “Arată fix ca o trufa rasă peste o mămăligă”. Fashion editor-ul l-a luat în colimatoriu, după ce l-a comparat cu Alex Velea și Victor Slav în legătură cu centimetri pe care îi au la brand. Iulia a ținut să sublinieze că decizia lui Dorian Popa de a-și pune tatuaje temporare nu e una deloc inspirată. ”Dacă ar fi totuși să analizăm puțin imaginile, nu prea înțeleg tatuajele acelea lipite în cazul unui «băiat rău». Mai precis, arată fix ca o trufa rasă peste o mămăligă.”, a declarat Iulia, potrivit Cancan.

Cum privește Fuego viața la 42 de ani. ”Tristețile mi-au lăsat urme pe chip, dar ascult marea și cânt”. Cârcotașii susțin că „bradul” – mai e cineva care să nu cunoască piesa „Împodobește mama bradul” și glumele născute pe seama ei? – i-a adus celebritatea, dar puțini știu că solistul are o discografie impresionată: 30 de albume de studio și mai mult de 600 cântece înregistrate. Paul Surugiu, cum se numește, de fapt, îndrăgitul interpret, își serbează ziua de naștere dăruindu-le fanilor săi o melodie intitulată chiar așa, "Ziua mea". Despre melodie, artistul spune că este "un minunat vals despre bucuria de-a trăi", scrie Libertatea.

Aşa arată Andreea Marin fără rochia de Zână a Surprizelor. Pe Facebook şi la evenimentele mondene vedetele arată impecabil însă, dacă le vezi pe stradă, pe unele nici nu le mai recunoşti, căci nu sunt machiate şi poartă ţinute sport. Fotoreporterii Click! au surprins-o, deunăzi, pe Andreea Marin, în zona Pipera, ieşind de la un salon de înfrumuseţare. Deşi se luptă din greu cu cele câteva kilograme în plus, la sala de sport ”Zâna” mai are de tras. Ţinuta a fost nepotrivită pentru că i-a scos în relief kilogramele în plus, scrie Click.