Motivul bizar pentru care Harry și Meghan nu vor avea custodia propriilor copii! Ducii de Sussex nu vor fi tutorii legali ai micuților lor, așa cum nici Ducii de Cambridge, William și Kate, care au deja trei copii, nu se bucură de acest privilegiu. Se pare că există o regulă care stipulează faptul că, din punct de vedere tehnic, suveranul sau suverana aflată la guvernare deține custodia asupra oricărei progenituri regale, în cazul de față, Regina Elisabeta a II-a. Această situație datează de pe vremea Regelui George, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Videoclipul în care apar Andra și Enrique Iglesias a fost făcut public. „Este un vis devenit realitate”. Videoclipul în care apar Andra și Enrique Iglesias a apărut astăzi! Este prima dată când cântărețul în vârstă de 43 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști latino, ale cărui piese au miliarde de vizualizări pe Youtube, colaborează cu un artist din sud-estul Europei. Videoclipul a fost distribuit și de Andra, pe pagina ei de Facebook. „Colaborarea cu Enrique Iglesias si Descemer Bueno este un vis devenit realitate”, a spus Andra, potrivit Libertatea.

Emily Ratajkowski nu se dezminte: a pozat din nou topless. Deşi se presupunea că, odată cu nunta din iarna acestui an, Emily va deveni fată de casă şi nu va mai poza goală, iată că lumea s-a înşelat. Mariajul cu producătorul de film Sebastian Bear-McClard pare să o fi făcut şi mai inventivă pe vedetă, iar imediat după căsătorie, când erau în luna de miere, Emily Ratajkowski a postat pe internet mai multe fotografii în care apare complet goală. Fotografii realizate chiar de soţul ei, potrivit Okmagazine.ro.

De ce a renunțat PROTV-ul la Mihaela Rădulescu. Conform unor surse bine informare, ”diva” ar fi hotărât să plece din cel mai puternic post TV forțată de împrejurări. Mai exact de un studiu de piață, comandat de boșii televiziunii. Bilanțul a scos în evidență faptul că notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei Rădulescu, ca jurat la „Românii au talent”, au condus la scăderea raitingului celebrului show de televiziune, potrivit Cancan.

Clanul Kardashian nu se satură să şocheze! Soţul lui Kim, în costum şi papuci cu şosete la nuntă. Kayne West este un cântăreţ de succes şi partenerul de viaţă a lui Kim, dar şi deţinătorul unei linii vestimentare, aşadar uneori simte nevoia să epateze. Artistul a apărut în weekend, la o nuntă, la brațul soției sale, îmbrăcat bizar. În timp ce Kim Kardashian a fost îmbrăcată la nunta rapperului Chainz în stilul propriu, într-o rochie verde neon, cu un decolteu amenţitor și un picior la vedere, Kanye a îmbrăcat un costum de culoare deschisă, purtat direct pe piele, otrivit Click.