Bahmu a cerut expertizarea psihiatrică a lui Prigoană la INML. Afaceristul reacționează: “Doar pentru criminali există așa ceva. E tergiversare!”. Bahmu a cerut expertizarea psihiatrică a lui Prigoană la INML și custodia exclusivă a copiilor. În replică, afaceristul, care se judecă în prezent cu fosta nevastă pentru stabilirea definitivă a domiciliului celor doi minori, spune că Adriana face asta pentru a trage de timp și a nu pune în aplicare o decizie deja dată de instanță, potrivit căreia cei doi băieți ar trebui să se mute cu tatăl lor, potrivit Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Declaraţia uimitoare pe care o face Andi Moisescu despre Olivia Steer, soţia lui. Andi Moisescu nu este foarte generos cu detaliile despre familia lui, însă joi, el ne-a acordat un interviu incendiar, în care ne-a spus o mulţime de noutăţi: ”Nu ştiu dacă pe Olivia o mai pasionează revenirea în televiziune, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător”, potrivit Click.

Jandarmerița Ștefania, fotografiată în autobuz într-o rochie foarte scurtă. Imaginile cu jandarmerița Ștefania au fost făcute publice pe rețelele de socializare. Tânăra de 23 de ani a fost pozată în timp ce stătea pe scaun, într-o rochie scurtă. Internauții care au văzut imaginile au observat că femeia nu avea vânătăi și urme de violență. Cei mai răutăcioși au spus în comentarii că Ștefania are celulită pe picioare, dar nicio altă urmă, potrivit Cancan.

Andreea Esca nu are diacritice la prompterul de la știri. Motivul pentru care a luat această decizie. Andreea Esca nu are diacritice la prompterul de la știri și a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie. Andreea Esca a făcut publică o imagine cu prompterul de la știrile ProTv pe care le prezintă de mai bine de 20 de ani. 'N-am avut niciodată. Ca să-mi antrenez mintea', a fost explicația știristei, potrivit Libertatea.

Ce avere a lăsat Aretha Franklin în urmă! A început deja bătălia pentru moștenire. Legendara cântăreață a lăsat în urmă o avere impresionantă, însă nici urmă de testament! Astfel, cei patru fii ai ei au început deja demersurile legale pentru a-și obține fiecare „partea”. Regretata cântăreață a lăsat în urmă bunuri estimate la un total de 80 de milioane de dolari, potrivit Click.