În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu a mai avut loc la Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilit, ci în altă parte, noul loc al ceremoniei religioase nefiind făcut public, informează Mediafax. Cununia civilă a avut loc duminică dimineaţă și a fost oficiată de Gabriela Firea, primar general al Capitalei şi vicepreşedinte al PSD. Câţiva protestatari s-au mobilizat şi au aşteptat cu pancarte, pe marginea drumului către Palatul Snagov, invitaţii la nuntă.

Cununia religioasa a lui Dragnea Jr, mutata in ultimul moment de la biserica Sf. ElefterieFoto: Captura video Facebook

Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii unde va avea loc cununia. Liderul PSD a spus că refuză să amâne nunta copilului său.

Însă, în urma unei decizii adoptate în ultimul moment, ceremonia religioasă nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, ci altundeva, noul loc nefiind făcut public. Aproape 5.000 de oameni şi-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului, de a participa la acest protest.

Invitaţia de nuntă trimisă invitaţilor arata, inițial, că duminică, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov.

Cununia civilă a fost oficializată de Gabriela Firea

Fiul lui Liviu Dragnea, Ştefan Valentin Dragnea, a avut duminică dimineaţă cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, fiică de preot. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Generale a Capitalei, scrie Mediafax.

La cununia civilă au participat circa 20 de persoane, printre care Liviu Dragnea şi iubita acestuia, Irina Tănase.

Ceremonia a fost oficializată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este şi vicepreşedinte al partidului condus de Liviu Dragnea, PSD.

Câţiva protestatari au întâmpinat invitaţii la nuntă cu mesaje anti-PSD

Câţiva protestatari au întâmpinat invitaţii la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. La Palatul Snagov va avea loc petrecerea, dar şi cununia religioasă, după ce a fost schimbată biserica din cauza mitingului anunţat.

„Nuntă cu penali”, „M... PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitaţie specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul şi să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreţii, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

_______

Mii de oameni și-au anunțat intenția de a veni să scandeze mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE prezenți la eveniment, pe lista invitaților fiind: fostul ministru al Educației Liviu Pop, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ștefănescu, Daniel Chițoiu, miniștri, primari sau lideri de organizații județene.

Încă de când au apărut toate detaliile nunții fiului liderului PSD, protestatarii s-au mobilizat și au creat un eveniment pe Facebook prin care invită cetățenii să manifesteze. „Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm "La mulți ani!", cu executare! Atât lui, cât si lui "Daddy" Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu totii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD și ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului.

Potrivit informațiilor distribuite pe pagina evenimentului, ceremonia religioasă s-ar fi mutat de la Biserica Sf. Elefterie la Mănăstirea Snagov, manifestanții anunțând că vor merge într-acolo.

Mai mult, încă de azi-noapte, pe drumul spre Palatul Snagov, locaţia petrecerii, au apărut mesaje anti-Dragnea și anti-PSD, relatează Epoch Times.