Actriţa Vanessa Marquez a fost împușcată mortal de polițiști. Era cunoscută din serialul „ER”. Actriţa Vanessa Marquez, cunoscută din serialul "ER", a fost împuşcată mortal joi, 30 august, în jurul orei 13.50, de poliţişti din Pasadena, care au fost solicitaţi să intervină pentru o situaţie de urgenţă la locuinţa acesteia din bulevardul Fremont. Era afectată psihic și i-a ameninţat cu pistolul, a confirmat Departamentul şerifului din Los Angeles pentru The Hollywood Reporter, citează Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Dan Negru, reacție dură legată de pictorialul cu Elena Udrea însărcinată. "La coperta VIVA-fotografie nereușită care încalcă principala regulă a unei poze de coperta: să recunoști din prima personajul din fotografie. Se învață in școlile de jurnalism", a scris realizatorul tv pe contul lui de Facebook, acolo unde a publicat și două imagini emoționante cu copii, potrivit Click.

”Micuțul Hercule” a crescut! Cum arată Giuliano Stroe la 14 ani și ce dietă ține. Considerat cel mai puternic copil din lume, în 2009, atunci când a și intrat în Cartea Recordurilor, Giuliano Stroe se antrenează în continuare alături de fratele său, tot sub îndrumarea tatălui, Iulian Stroe. Iată că timpul a demonstrat altceva, iar ”micul Hercule” arată ca un copil perfect normal. S-a înălțat foarte mult, mușchii i-au mai dispărut, iar mai nou și-a descoperit o nouă pasiune: boxul, potrivit Cancan.

Iulia Vântur, în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! Surpriza vestimentară de pe scena festivalului. Iulia Vântur a apărut în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! Prezentatoarea festivalului de la Brașov a urcat pe scenă în aceeași creație pe care "Zâna" a purtat-o în primăvara anului trecut la "Uite cine dansează". Lipsă de inspirație? Sau… trăind de ceva vreme în India, frumoasa iubită a lui Salman Khan a ratat aparițiile divelor noastre și, implicit, ținutele în care ele au făcut furori?, potrivit Libertatea.

Simona Pătruleasa se lansează în afaceri. Uite care e pasiunea ştiristei! Prietenia cu designerul care o îmbracă pentru jurnalele de știri de la Kanal D a pus bazele unei afaceri comune. Simona Pătruleasa și Nicoleta Negură și-au unit puterile și creativitatea pentru a dezvolta un brand exclusivist de haine. Peste puțin timp, magazinul cu rochii elegante se va deschide în București. De aproape un an, Simona Pătruleasa ”vinde” o imagine interesantă. Și-a conturat-o cu ajutorul ținutelor pe care le poartă la evenimente mondene, scrie Click.