Viorel Lis a revenit la păcanele, după accidentul vascular! Viorel Lis are o mare pasiune, jocurile de noroc, fiind surprins, adesea, de fotoreporteriiClick!, în timp ce se se bucura de micile câștiguri, ajunse uneori și la peste 1.000 de lei. Nici măcar problemele de sănătate nu îl țin departe de aparatele de joc. Fostul primar al Capitalei a trecut, anul acesta, printr-o operație de colecist, iar în 2017 a suferit un atac cerebral, care era să îi fie fatal. Iată încă că doctorii dar și Oana, soția lui, cu 34 de ani mai tânără, l-au ajutat pe Viorel să se refacă rapid.

vedeteFoto: Colaj foto

Robbie Williams și soția sa au devenit părinții unei fetițe, cu ajutorul unei mame-surogat. Robbie Williams şi soţia sa, Ayda Field, şi-au surprins fanii anunţând că au devenit părinţii unei fetiţe cu ajutorul unei mame surogat. Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, care face parte din juriul emisiunii The X Factor, a mărturisit că a fost „o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici”. Colette (Coco) Josephine Williams, care este „biologic a noastră”, după cum a declarat ea, dar a fost purtată de „o mamă surogat nemaipomenită”. „Spionez cu ochişorul meu încă o mânuţă”, a scris Field pe reţeaua de socializare adăugând: „Am păstrat un secret foarte special!”, scrieDigi24.

„Mi-am luat-o” Ioana Ginghină, cu fața tumefiată la doar câteva zile după ce s-a spus că divorțează de Alexandru Papadopol. Vedeta s-a confesat pe blogul ei personal, punctând câteva aspecte care o deranjează la relația cu soțul ei. Recent, actrița a postat o imagine pe rețelele de socializare, unde apare bătută, însă nu este real, este doar un machiaj, după cum chiar Ioana precizează. “Mi-am luat-o in filme’ asta. #work #fun #makeup #lacadru”, a scris Ioana Ginghină la imagine. Fanii s-au îngrijorat și i-au lăsat comentarii, întrebând-o dacă este bine, scrieCancan.

Fotografii nemaivăzute cu Kate Middleton, din 2007, când era despărțită de Prințul William.Cei care nu știau deja, vor fi surprinși să audă că relația dintre actuala Ducesă de Cambridge și Prințul William al Marii Britanii n-a fost întotdeauna doar lapte și miere. În 2007, mai precis în luna martie, cei doi au pus punct relației lor, după cinci ani de iubire. Și dacă Prințul William a bifat toate cluburile din Londra, strigând în gura mare ”I`m Free”, lui Kate i-a fost mult mai greu. Ea a ales să plece alături de mama ei, Carole Middleton, în Irlanda, în speranța că-și va ocupa mintea cu alte lucruri decât cele referitoare la prințul ei mult iubit, scrieClick.

Alina Eremia poartă verighetă la gât! Cântăreața a lămurit „misterul” bijuteriei. Alina Eremia traversează o perioadă foarte bună atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Are concerte pe bandă rulantă, iar acasă o așteaptă Dragoș, iubitul ei, cu care se înțelege foarte bine, dar cu care nu are gânduri de măritiș. Cel puțin deocamdată. Ne-a spus asta chiar ea când, la o petrecere mondenă, ne-a atras atenția verigheta pe care o purta la gât, pe un lănțișor de aur, și am tras concluzia – firească, de altfel – că ar fi fost cerută de soție, scrie Libertatea.