Mel B a avut o aventură de-o noapte cu Zac Efron. Actorul e cu 13 ani mai tânăr decât ea. Mel B a avut o aventură de-o noapte cu Zac Efron după ce au vorbit pe o aplicație de întâlniri online pentru celebrități, scrie The Sun. Fosta Spice Girls, care este cu 13 ani mai în vârstă decât actorul care s-a făcut remarcat din serialul pentru adolescenți High School Musical, a fost atrasă de felul în care arată Efron și și-a dorit o aventură cu el. După ce au schimbat mai multe mesaje pe aplicația de întâlniri, Efron a mers într-o noapte la casa cântăreței din Los Angeles, potrivit Libertatea.

Bianca Drăgușanu i-a spus adio lui Tristan Tate. «Nu mă mai interesează». După o vară fierbinte în care Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au distrat, cei doi au decis să-și spună adio. De data aceasta de tot, dacă ar fi să ne luăm după cele declarate de fosta prezentatoare de la Kanal D, care a recunoscut că nu mai are nicio treabă cu bogătașul englez. Și în luna iulie s-a mai vehiculat subiectul despărțirii, dar atunci, Bianca și Tristan au pus rapid capăt speculațiilor după ce s-au pozat sărutându-se. De data aceasta, blonda a spus că lucrurile s-au încheiat de ceva vreme, potrivit Click.

Kate Beckinsale arată spectaculos la 45 de ani! A pășit pe covorul roșu aproape goală și i-a lăsat fără cuvinte. Kate Beckinsale, celebra ”vampiruță” din seria de mare succes ”Underworld” i-a lăsat pe toți cu gurile căscate atunci când a pășit pe covorul roșu la petrecerea GQ Men Of The Year. Petrecerea a avut loc la Londra, iar Kate Beckinsale s-a lăsat admirată în toată splendoarea ei. Pentru acest eveniment monden, Kate a preferat o ținută-șoc care abia i-a acoperit corpul, astfel că frumoasa vedetă și arătat trupul superb fără vreo urmă de inhibiție, potrivit Cancan.

Constantin Zamfirescu a rămas cu sechele după protestul din 10 august. „Plămânii mei s-au blocat”. Constantin Zamfirescu a rămas cu sechele după protestul din 10 august. A trecut o lună de la manifestația în timpul căreia s-au ciocnit violent manifestanții și jandarmii, dar actorul încă are de tras după ce-a inhalat gaze lacrimogene. Interpretul lui Gogoașă din serialul "Trăsniții" a făcut hipoxie și a leșinat, iar oamenii din jur s-au chinuit două minute să-l trezească, potrivit Libertatea.

Mihaela Rădulescu grădinăreşte în costum de baie: «Mai sexy de atât se poate?»Toamna începe fără Mihaela Rădulescu (49 de ani) la Pro tv, dar fosta jurată de la "Românii au talent" nu se plictiseşte chiar dacă a renunţat la televiziune. Diva de la Monte Carlo a arătat tuturor cu ce se ocupă, iar grădinăritul în costum de baie este se pare noua ei pasiune. Cu trupul lucrat şi cu un bronz de invidiat, Mihaela a reuşit să le închidă gura cârcotaşilor care spun despre ea că este bătrână şi a suferit prea multe operaţii estetice, potrivit Click.

Ariana Grande, devastată în urma decesului lui Mac Miller. ”Tu ești responsabilă”, au postat fanii. Ariana Grande a reacţionat cu privire la moartea subită a fostului ei prieten, rapperul Mac Miller, găsit mort în locuinţa sa, aparent din cauza unei supradoze. Artistul avea doar 26 de ani. În urma postării fotografiei de pe Instagram, fanii au reacţionat. Ei au postat zeci de mesaje negative la adresa Arianei Grande. Surprinzător, cei mai mulți o acuză că ar fi responsabilă pentru degradarea psihică a rapperului Mac Miller și, implicit, pentru moartea acestuia, potrivit Cancan.