Medicii au descins de urgenta la locuinta divei din Beverly Hills si au dus-o la Centrul Medical UCLA, unde a fost internata pe sectia 5150, unde sunt tinuti pacientii care sunt un pericol pentru ei si ceilalti, informeaza postul de televiziune american MSNBC.

Pentru a nu-i face mai mult rau vedetei aflate in depresie severa, medicii de pe ambulanta si politistii vorbeau codat, in timp ce o transportau pe Brit la spital. “Pachetul este in stare buna si va fi livrat imediat”, a spus un agent de politie in statia de emisie-receptie. Surse din politie au confirmat faptul ca a fost “necesara” interventia in forta a politiei si a medicilor pentru a o salva pe Britney care a cedat psihic.

Cu toate ca nu au confirmat ca a fost vorba de o tentativa de sinucidere, pentru ca intentionau sa o menajeze pe diva labila psihic, politistii au spus ca “nu puteau astepta pana cand nu se mai putea face nimic”.

In urma cu o zi, Britney vizitase un psihiatru, care ii recomandase un concediu. Dupa vizita la medic, paparazzii au surprins-o mergand cu mama ei la cumparaturi de masini. Britney si-a luat un Mercedes SLK pe care l-a returnat pe seara pe motiv ca nu ii place. Urcata in propria-i masina, Britney a condus pe contrasens catre casa, la sesizarea unor martori oculari. Agentii de ordine au descins la ea acasa pentru a verifica situatia in care se afla.

Click