Cezar Ouatu, luat la mișto de Simon Cowell pe scena de la X Factor Marea Britanie! A ridicat jurații în picioare!Surpriză de zile mari pentru români! Cezar Ouatu și-a făcut apariția pe scena de la ”X Factor” din Marea Britanie. Vizibil emoționant, artistului nu-i venea să creadă că se află în fața juraților. În momentul în care a început să se prezinte și să motiveze prezența lui la ”X Factor”, Cezar Ouatu s-a fâsticit și a vorbit într-o… ”engleză de baltă”. Bineînțeles, a fost taxat de Simon Cowell care nu a rezistat tentației de a-l corecta pe artistul nostru, potrivitCancan.

vedeteFoto: Colaj foto

Motivul real pentru care toți bărbații se despart de Jennifer Aniston.La începutul acestei luni, Jennifer, care a divorțat de primul ei soț în 2005, a discutat cu revista InStyle despre viața ei singură, indicând și că ar avea probleme de fertilitate. Tot aceste probleme ar fi și motivul despărțirii celor doi. „În primul rând, nu sufăr. Și în al doilea rând, oamenii fac afirmații fără să cunoască adevărul. Nu știu prin câte am trecut medical și pe plan emoțional.” „Este o presiune pusă pe femei să procreeze, iar dacă nu o fac, nimeni nu le mai vrea. Poate scopul meu nu este să procreez. Poate sunt alte lucruri pe care sunt menită să le fac.”, a spus ea, potrivitVerdict.

Casa părintească a Laurei Lavric, distrusă de un incendiu.Casa părintească a cântăreței de muzică populară Laura Lavric a fost distrusă într-un incendiu în noaptea de sâmbătă spre duminică. Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la un cablu defect. Flăcările au distrus casa de locuit, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, o magazie de lemne, pe 20 de metri pătraţi, un depozit de furaje şi un adăpost de animale. Pompierii au stabilit că cel mai probabil focul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, produs în magazia de lemne, potrivitStirile ProTv.

Dakota Johnson, apariţie seducătoare pe covorul roşu la Los Angeles. Dakota Johnson a avut o apariţie seducătoare pe covorul roşu de la premiera filmului „Bad Times”, care a avut loc la El Royale, în Los Angeles. Actriţa de 28 de ani a purtat o rochie roz, cu aplicaţii strălucitoare, în care arăta ca o prinţesă. Premiera filmului „Bad Times” a avut loc zilele trecute la El Royale, în Los Angeles. De pe covorul roşu nu puteau lipsi starurile lungmetrajului. În centrul atenţiei s-a aflat Dakota Johnson, care a avut o apariţie impecabilă, potrivitClick.

Situație jenantă pentru Prințul Harry, după ce a încercat să sărute o femeie în fața lui Meghan. Prințul Harry a trecut printr-un moment cel puțin jenant și ciudat, aflat la lansarea cărții caritabile de bucate a soției sale, Meghan. Ducele a încercat să sărute o femeie în fața soției sale, însă aceasta a întors capul.Prințul Harry a privit mândru cum Meghan și-a lansat o carte de bucate ce va fi vândută în scopuri caritabile. Când au ajuns la eveniment, Meghan a îmbrățișat-o pe femeia cu care a început proiectul, înainte de a-i prezenta pe Doria și Harry, scrieUnica.