Principesa Margareta și mama fostului Principe Nicolae, marile absente de la nunta regală. Iată motivul! La cununia religioasă a fostului Principe Nicolae cu Alina Binder nu au fost prezente nici mama acestuia, Principesa Elena, nici mătușa lui, Principesa Margareta, pe care Nicolae o rugase chiar, în urmă cu ceva vreme, să-i fie nașă. Deși cauzele potrivit cărora mama lui Nicolae nu a participat la nunta fiului său rămân, momentan, necunoscute, dintr-un comunicat al Casei Regale a României, se pare că a ieșit la iveală motivul pentru care Majestatea Sa Margareta nu a putut să participe la fericitul eveniment din viața nepotului său. Principesa avea programată, din timp, o vizită în afara țării, potrivitClick.

vedeteFoto: Colaj foto

Un impostor se folosește de identitatea lui Nick Rădoi: ”Să fiți mai atenți cu cine vorbiți”. Un impostor se folosește de identitatea lui Nick Rădoi și înșală femei pe rețelele de socializare. Milionarul a transmis un mesaj pentru prietenii săi virtuali. O persoană necunoscută se folosește de identitatea lui Nick Rădoi. Persoana respectivă se află în spatele unui cont de Instagram cu numele milionarului și încearcă să înșele lumea. Mai exact, pe reprezentantele sexului frumos cărora le cere fotografii în ipostaze intime în schimbul unor bunuri materiale. Înşelătoria a fost demascată la timp, iar una dintre tinerele care au fost la un pas să pice în capcană este hotărâtă să meargă la poliţie pentru ca vinovatul să fie descoperit, potrivit informaţiilor din presă, scrieCancan.

Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit duminică, 30 septembrie, în Ungaria, în prezența câtorva zeci de apropiați. Invitații au fost cazați la un hotel de lux din Budapesta, iar printre ei s-au numărat și Gigi Nețoiu, Victor Pițurcă, Nicușor Stan și Ioan Becali, cei patru cavaleri de onoare ai lui Borcea. La nuntă a fost prezent și Milan, băiețelul mirilor, care a purtat costum asortat cu al tatălui său. Părinții spirituali ai celor doi au fost Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și Irina Nicolae, una dintre fostele componente ale trupei ASIA, potrivitUnica.

Povestea rochiei de mireasă a Alinei Binder. Cum arată a doua ținută a soției lui Nicolae. Rochia Alinei Binder de la cununia religioasă a fost exact așa cum a promis soția fostului Principe Nicolae, simplă, cu discrete accente tradiționale românești. O creație Parlor, rochia cu spatele gol și mâneci lungi a fost vedeta ceremoniei de la Biserica Sf. Ilie din Sinaia.Pentru broderia rochiei, designerul a reinterpretat elemente din portul tradițional al bunicii Alinei. Ținuta a fost creată din materiale nobile, 14 m de mătase, iar voalul din 4 metri de tulle de mătase, brodat manual cu flori de câmp, preferatele miresei. A doua rochie, pe care Alina o va purta la petrecere și, cel mai important, la valsul mirilor, este una fluidă, plisată manual, de asemenea cu spatele gol, la fel ca rochia de la cununia religioasă, potrivitClick.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase nu au divorțat. Documentul acesta spune tot. Despre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-a aflat că au divorțat miercuri, 26 septembrie 2018. Cei doi au avut parte de un mariaj presărat cu multe scandaluri. În prezent, Ilie Năstase are o relație cu o brunetă care se numește Ioana, în timp ce Brigitte Sfăt își reface viața alături de un tânăr pe nume Corneliu Oană, care îi este și partener de afaceri. Însă, acum, s-a aflat că, în realitate, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase nu au divorțat încă.Deși ambii au declarat că au divorțat, la ieșirea de la tribunal, în urmă cu câteva zile, iată că lucrurile stau cu totul altfel. Cei doi s-au prezentat miercuri la Judecătoria Sectorului 1 pentru pronunțarea divorțului, scrie Libertatea.