Rita Ora a pozat nud pentru coperta unei reviste de peste Ocean. Pentru ultima sa şedinţă foto, cea de la publicaţia Clash Magazine, Rita Ora a renunţat la haine şi a pozat nud, acoperindu-şi sânii cu o mână. Singurele accesorii pe care vedeta le-a purtat au fost reprezentate de o pereche de mănuşi de piele decupate. Pentru celelalte poze, apărute în interiorul reviste, Rita a purtat câteva piese vestimentare miniuscule şi foarte strânse pe corp care nu au făcut decât să îi accentueze şi mai mult formele voluptoase, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Elena Udrea locuia într-un imobil de lux în San Jose, Costa Rica, unde chiria era exorbitantă. Elena Udrea locuia într-un imobil de lux în San Jose, Costa Rica, unde chiria era exorbitantă. Fostul ministru al Turismului își luase o serie de măsuri de precauție să nu fie depistată, astfel că își schimbase de mai multe ori reședința și plătea întotdeauna cash, obiectivele sale preferate fiind restaurantele de lux. Udrea nici măcar nu s-a apropiat de vreun bancomat, astfel că numele ei nu apare în nici o tranzacție bancară, potrivit Libertatea.

20 de staruri care au recunoscut că sunt LGBT în fotbal, tenis, înot, atletism, patinaj artistic şi box. Homosexualitatea a fost, ani de zile, un subiect tabu al societăţii. Sportul nu face excepţii. Treptat, au apărut pionierii - sportivi care şi-au asumat riscurile de a admite că sunt diferiţi. Gro şi Ania Hammerseng (38 ani). Dublă campioană europeană cu Norvegia (2004 şi 2006), căpitanul echipei care câştiga aurul olimpic la JO din 2008, desemnată cea mai bună jucătoare de handbal din lume în 2007, Gro Hammerseng este lesbiană declarată. Gro a avut o primă relaţie cu o colegă de club şi de naţională, Katja Nyberg, timp de cinci ani, potrivit Prosport.ro.

Scrisoarea de dragoste a Mariei Tănase, scrisă pe patul de moarte. A suferit enorm că nu a avut copii și și-a iubit nespus bărbații care i-au marcat existența. Maria Tănase a plâns cu lacrimi amare moartea lui Constantin Brâncuși, iar soțului i-a lăsat o scrisoare de dragoste emoționantă, de pe patul de moarte. Maria Tănase s-a căsătorit în 1950 cu Clery Sachelarie, prietenul și confidentul ei de ani buni, și a fost soția lui timp de 13 ani, până în ziua morţii, potrivit Click.

Plutește în aer un divorț de zeci de milioane €! Soția unui cunoscut miliardar român e decisă să pună punct căsniciei. La aproximativ șase ani după ce a spus un ”Da” hotărât în fața ofițerului stării civile și și-a unit destinul cu Laura Baldi, omul de afaceri Călin Stoia, condamnat în trecut pentru trafic de influență, se află în pragul despărțirii. Soția acestuia este mai hotărâtă ca niciodată să pună punct relației, chiar dacă cei doi au împreună o minunată fetiță. Businessmanul, care a fost implicat într-un afacere controversată alături de fostul primar al orașului Cluj-Napoca Sorin Apostu, nu este la prima căsătorie care nu a mers, potrivit Cancan.

Holograf și-a anulat mega-evenimentul de peste 5 zile, după scandalul de la Zilele Sectorului 5! Bittman: „Eu nu știu nimic!”; Organizatorul: „E adevărat”. Spectacolul Holograf - Hall of Fame, care urma să aibă loc pe data de 10 octombrie, a fost anulat în cursul zilei de astăzi, la doar câteva săptămâni după ce solistul Dan Bittman a fost atacat pe rețelele de socializare pentru laudele aduse primarului Daniel Florea la Zilele Sectorului 5 Atenția a fost atrasă de ștergerea evenimentului de pe Facebook cu mai puțin de o săptămână înainte de show. Acesta era numit „evenimentul muzical și monden al toamnei” și urma să aibă loc la Sala Palatului miercurea viitoare, ora 20:00, potrivit Libertatea.