Logodnicul Elenei Udrea, mesaj emoţionant cu bebeluşul în braţe, din Costa Rica.Adrian a revenit luni cu o imagine înduioşătoare a fiicei sale pe care o ţine în braţe protector. Alături de imagine el a scris un citat emoţionant despre sentimentul pe care îl resimte cineva atunci când devine părinte. „Există locuri in inimă despre care nici măcar nu ştii că există, până când nu iubeşti un copil", au fost cuvintele acestuia. Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate în data de 4 octombrie de către Interpol la scurt timp după ce au părărsit o cafenea, potrivitClick.

vedeteFoto: Colaj foto

Motivul pentru care Melania Trump îi confiscă telefonul preşedintelui.Prima Doamnă a spus că uneori nu este de acord cu privire la deciziile soţului său. Ea a susţinut că îi spune adesea când crede că se înşeală în privinţa vreunui subiect. Melania a râs sâmbătă când a admis că i-a spus soţului să mai lase telefonul: „Nu sunt întotdeauna de acord cu ceea ce face şi îi spun asta. Îi dau opinia mea sinceră şi sfatul meu onest. Uneori el ascultă, uneori, nu, dar am propria voce şi opiniile mele şi este foarte important pentru mine să exprim ceea ce simt”, a spus Melania, potrivitUnica.

Tina Turner, mărturisiri şocante despre noaptea nunţii cu Ike: «Nu-și pot imagina ce fel de bărbat era».Relația Tinei și a soțului său, Ike Turner s-a degradat la scurt timp după căsătorie ca urmarea a dependenței acestuia de droguri. El obișnuia să o bată cu bestialitate ori de câte ori aceasta îl amenința că îl va părăsi. Potrivit zvonurilor, într-o criză de nervi, el a luat un calapod de pantof și a lovit-o în cap, apoi a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. În timpul altei altercații a lovit-o până când i-a distrus piramida nazală, iar Tina a fost nevoită să recurgă la o rinoplastie, potrivitClick.

Bianca Drăgușanu și-a găsit marea dragoste? El este bărbatul care i-a sucit mințile blondinei.Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, bărbatul care i-ar fi cucerit inima vedetei… își petrec majoritatea timpului împreună! Cei doi s-au distrat pe cinste sâmbătă, în Nuba, iar fosta prezentatoare TV nu s-a ascuns și a publicat mai multe filmulețe cu Alex Bodi pe contul ei de Instagram. Iar… la rândul său, bărbatul s-a fotografiat în incinta complexului în care locuiește Bianca, dar și în mașină cu vedeta. Însă… cireașa de pe tort a fost publicarea unei fotografii în care cei doi se țineau de mână. Chiar dacă stăteau cu spatele la camera de fotografiat, se putea observa cu ușurință că cea pe care o ține Alex Bodi de mână este nimeni alta decât… Bianca, potrivitCancan.

Cum era tratată Alina Vidican și cum este văzută Valentina Pelinel de socri.Valentina Pelinel este total diferit văzută de socrii ei față de fosta nevastă a lui Cristi Borcea, Alina Vidican. De altfel, părinții lui Cristi Borcea, Stere și Elena, au fost prezenți la nunta fiului lor cu Valentina Pelinel și s-au simțit foarte bine. Valentina Pelinel, actuala soție a omului de afaceri Cristi Borcea, este foarte bine văzută de părinții acestuia, spre deosebire de Alina Vidican, cea care a fost cea de-a doua parteneră de viață a fostului acționar de la Dinamo. "Domnul Stere și doamna Elena au fost extrem de fericiți, în special în biserică. Erau emotionați pentru că știau cât de mult o iubește fiul lor pe Valentina", au dezvăluit surse din apropierea familiei, potrivitLibertatea.