Gafă marca Donald Trump. Președintele american și-a lăsat soția în ploaie, fără umbrelă! Donald Trump și soția lui, Melania, se pregăteau să plece în Florida, pentru a evalua pagubele produse de uraganul Michael. Președintele SUA a uitat că afară plouă și că lângă el sub umbrelă se află soția lui, iar când a mers să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, și-a lăsat soția în ploaie, neprotejată, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Lovitura de teatru in cazul Ronaldo! Anuntul avocatului portughezului: "Motivele care l-au impins sa faca asta sunt deformate". "Documentele care se presupune ca ar contine declaratii ale domnului Ronaldo si care au fost reproduse in presa sunt pure inventii", a spus avocatul portughezului. Christiansen a mai explicat ca un hacker a furat presupusul contract prin care victima a acceptat sa pastreze tacerea in schimbul unei sume de bani si ca parti importante ale contractului sunt modificate sau inventate. Cristiano Ronaldo ar fi ajuns la o intelegere financiara cu Kathryn Mayorga in 2009, potrivit Sport.ro.

Angelina Jolie, schimbare de look îndrăzneață pentru un nou rol. Angelina Jolie este protagonista filmului „Come away”. Pentru acest rol, actrița în vârstă de 43 de ani a fost nevoită să își schimbe atât stilul vestimentar, cât și coafura. David Oyelowo, colegul Angelinei Jolie de pe platourile de filmare, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu echipa de distribuție. În fotografie, actrița a fost surprinsă purtând o perucă blondă și haine de epocă, potrivit Verdict.

Salman Khan o ajută pe Iulia Vântur în cariera ei din India. La câteva ore după ce Iulia Vântur a împărtășit că o nouă experiență bifată în cariera ei țara sa adoptivă, Salman Khan a scris pe o rețea de socializare un mesaj de susținere pentru iubita lui româncă, pe care a etichetat-o. “Wishing the team of «Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala» all the best and all the success! Iulia Vantur (n.r.: Doresc echipei filmului «Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala» toate cele bune și mult succes! Iulia Vântur)” este mesajul scris de celebrul actor de la Bollywood pe contul lui de Facebook., potrivit Cancan.

Lady Gaga a dat vestea cea mare: s-a logodit. Alesul e cu mult mai în vârstă decât ea. Cântăreața Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, a confirmat la un eveniment monden care a avut loc la Beverly Hills, în SUA, că s-a logodit, a informat dailymail.co.uk. Alesul excentricei cântărețe este Christian Carino, în vârstă de 49 de ani, care a fost alături de ea și la respectivul eveniment. Cei doi s-au afișat public de mai mult de un an, potrivit Libertatea.