Michael Schumacher nu se va recupera, spune fostul său manager. Willi Weber, fostul manager al marelui campion Formula 1, Michael Schumacher a declarat că nu mai crede că acesta își va reveni. Luna decembrie marchează cinci ani de la accidentul suferit de campion în timp ce se afla la ski. În vârstă de 76 de ani, Willi Weber a făcut lumină și în cazul speculațiilor potrivit cărora, Schumacher ar fi fost mutat de familie în Mallorca, declarând ca ”Michael nu ar fi vrut niciodată să locuiască acolo”, potrivit auto-bild.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Gianina Corondan: „Am fost un pionier rebel şi am simţit cea mai mare umilinţă la o coadă“. Prezentatoare radio şi TV, actriţă şi cântăreaţă, Gianina Corondan (47 de ani) ne-a vorbit despre oamenii care i-au insuflat stilul nonconformist, ne-a povestit ce sarcină a primit la Revoluţie, de ce are fobie de cozi şi cum a ajuns să lucreze în televiziune. Gianina a avut o copilărie fericită în ciuda comunismului. A fost un pionier rebel, şi-a iubit atât de mult învăţătoarea încât îi ducea din puţinele banane pe care le primea după ore în şir la coadă. Tot la o coadă a învăţat ce înseamnă umilinţa, când şi-a dat seama că se bucura pentru ceva banal, potrivit Adevărul.

Cine este Mădălina Linguraru, noua concurentă de la Exatlon România. A adus punctul decisiv pentru Războinici în lupta cu Faimoșii. Sportivă de performanță, a practicat lupte libere de la vârstă de 11 ani, tot 11 ani activând în Lotul Olimpic al României, câștigând numeroase medalii și titluri mondiale: multiplă campioană națională și internațională, medaliată cu bronz la campionatele de juniori, campioană mondială la lupte pe plajă și campioană mondială la lupte africane, scrie Libertatea.

Iubitul Biancăi a fost căsătorit de 2 ori, iar naș i-a fost temutul Tâmplaru! Cu toate că Alex Bodi se poate considera unul dintre cei mai fericiți bărbați, după ce a reușit să ajungă la inima celei mai râvnite blonde din showbiz-ul românesc, se pare că, de-a lungul vieții, musculosul Biancăi Drăgușanu nu prea a avut noroc în dragoste. Anul trecut, când Alex Bodi și-a pus pirostriile pentru a doua oră, părinte spiritual i-a fost temutul Adrian Tâmplaru, capul lumii interlope din Sibiu, potrivit Cancan.

Marcel Toader a fost executat silit. Vremurile în care se lăfăia în lux ca un prinţ sunt de domeniul trecutului, pentru omul de afaceri Marcel Toader (55 de ani), devenit celebru datorită relaţiilor amoroase cu femei superbe din show-biz. Rămas singur, după divorţul de solista Maria Constantin, acesta a pierdut, în instanţă, şi apartamentul de lux din strada Brezoianu. El refuzase să plătească res­tanţele şi penalizările la întreţinere, în valoare de aproape 40.000 de lei, potrivit Click.