Kim Kardashian, goală complet în braţele unui bărbat! Fotografiile au ajuns pe internet.Kim Kardashian îşi surprinde din nou fanii de pe Instagram cu un set de fotografii în care apare complet goală, iar alături de ea este un bărbat care, de asemenea, nu are haine pe el. După cum se poate observa în imaginile apărute pe internet, bărbatul care este lângă Kim Kardashian nu este Kanye West, iar fotografiile au fost realizate pentru promovarea noii colecţii KKW Beauty. Primele două fotografii postate au strâns peste 2 milioane de like-uri în mai puţin de 24 de ore, în timp ce a treia fotografie a ajuns la 900.000 de like-uri în doar 6 ore, potrivitClick.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Câți bani iau vedetele din România pentru concerte.Vedetele din România primesc sume fabuloase pentru concertele pe care le susțin și pentru evenimentele la care participă. La 48 de ani, Loredana Groza române campioana câștigurilor pentru un concert corporate de 45-60 de minute. Fosta jurată de la „Vocea României” cere 15.000 de euro pentru un show. După Loredana, Delia cere cei mai mulți bani. Artista solicită 12.500 de euro pentru fiecare show. Tot 12.500 de euro primesc și băieții de la Carla’s Dreams, potrivitUnica.

Cleopatra Stratan, ipostază provocatoare la doar 16 ani! Imaginea care a strâns mii de like-uri.Cleopatra Stratan a ajuns la frumoasa vârstă de 16 ani și a devenit o domnișoară foarte sexy, care pozează în ipostaze provocatoare. Fetița care ne încânta cu piesa “Ghiță“ s-a transformat complet și face furori pe rețelele de socializare cu imaginile sale, adunând mii de like-uri. Recent, adolescenta a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, pozând senzuală, precum actrițele de la Hollywood. Cleopatra nu a exagerat cu make-up-ul, însă atitudinea spune totul despre imaginea care a fost pe placul fanilor, potrivitCancan.

Luminița Anghel, lovită de partener. „Sunt ca un cocoș, chiar dacă sunt pitică”.Invitată la o emisiune de televiziune, Luminița Anghel a afirmat că a trecut printr-un episod neplăcut cu unul dintre partenerii ei, care a lovit-o. Vedeta a explicat că părinții ei nu au știut niciodată nimic. „I-am protejat (n.r. pe părinții ei) din multe puncte de vedere. Cu nefericirile mele în dragoste. Mama n-a știut niciodată dacă am fost vreodată sau nu lovită de un bărbat. N-au știut. Eu am fost un copil care și-a asumat, până în prezent, când nu mai sunt copil, greșelile și luările de decizii greșite”, a spus cântăreața, potrivitLibertatea.

Ceaiul cu care a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme: "Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol"."Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am îmbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine", a povestit aceasta, potrivitClick.