Zilele trecute, Ana Maria Prodan a facut o declaratie surprinzatoare in cadrul unei emisiuni ce va fi difuzata, in curand, la Antena 2. Convinsa ca popularitatea ei este in continua crestere, datorita emisiunii pe care o are la Romantica si, mai ales, a imaginii sexy pe care si-o promoveaza in presa, aceasta a avut tupeul sa se puna cu o treapta deasupra Andreei Marin.

Prezentatoarea emisiunii cu cea mai mare audienta din ultimii ani, "Surprize-Surprize", a fost aspru criticata de Ana Maria Prodan, care omite faptul ca Andreea Marin este un etalon in televiziune. Fara sa aiba vreo ezitare, vedeta de la Romantica a declarat in gura mare ca este iubita si apreciata pentru faptul ca e foarte deschisa si sociabila, spre deosebire de Andreea Marin, care are numai de pierdut prin superioritatea pe care o afiseaza. "Este cu nasul pe sus si nu saluta, spre deosebire de mine. Tocmai de aceea, sunt mai populara ca Andreea Marin", a spus Ana Maria, fara nicio tresarire, socandu-si putin interlocutorii.

Evident, aceasta atitudine nu putea ramane fara replica. Una mult mai eleganta. "Nu ma intereseaza catusi de putin astfel de pareri. Cei care ma cunosc stiu foarte bine cum sunt", ne-a declarat Andreea Marin, indiferenta la afirmatiile vedetei de la Romantica. Pe premiza "cainii latra, ursul trece", diva ne-a marturist ca astfel de lucruri nu o afecteaza, mai ales ca, in atatia ani de cariera la cea mai inalta cota, s-a obisnuit cu rautatile gratuite. "Sunt mult mai practica decat credeti si nu imi pierd timpul cu asa ceva. Si vecinii de casa ne barfesc", ne-a marturisit fosta "Zana a Surprizelor".

Cancan