​Florin Salam se retrage din muzică după ce a fost bătut la o nuntă: «Asta a fost ultima cântare».Florin Salam a fost bătut la o nuntă în Milano, iar în urma acestul eveniment, manelistul a hotărât să se retragă definitiv din lumea muzicală pentru a fi mai liniștit. Un alt motiv pentru care el a făcut această alegere este dorința lui de a fi sănătos și în siguranță pentru familia lui. Conform apropiaților artistului, el a hotărât să se retragă din industria muzicală fiindcă nu mai poate accepta să fie lovit în timpul concertelor, potrivitClick.

vedeteFoto: Colaj foto

Cântăreaţa Sinéad O'Connor s-a convertit la islam și și-a schimbat numele.Cântăreaţa irlandeză Sinéad O'Connor a anunţat că s-a convertit la islam şi şi-a schimbat numele în Shuhada, potrivit BBC, citat deDigi24.Decizia a fost „concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent”, a spus ea, şi a încărcat un videoclip în care cântă adhanul - chemarea la rugăciune. Joi, imamul irlandez Shaykh Dr Umar al-Qadri a publicat o înregistrare video în care cântăreaţa depune jurământul de credinţă islamic. Nu este prima dată când cântăreaţa, care anul trecut şi-a schimbat, legal, numele în Magda Davitt, vorbeşte public despre religie.

Cum a fost fotografiată Antonia, după ce s-a spus că se desparte de Alex Velea.Antonia și Alex Velea formează o familie frumoasă, alături de cei doi băieți ai lor, dar și de Maya, fetița artistei, deși micuța nu locuiește cu mama ei. Chiar și astfel, încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună. Recent, Antonia a postat o imagine pe contul personal de socializare, iar fanii s-au îngrijorat și s-au gândit că ar putea avea probleme în relația cu iubitul ei. Vedeta i s-a reproșat faptul că nu mai zâmbește în fotografii, iar lumea s-a întrebat dacă nu cumva urmează să se despartă de Alex Velea, potrivitCancan.

Cum a fost cerută în căsătorie Dana Rogoz. „Știa că merge la sigur”.Dana Rogoz și-a amintit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie de Radu Dragomir. „Acum câteva zile, am fost martoră unei cereri în căsătorie inedite, prin telefon… Și uite așa mi-am adus aminte în detaliu momentul în care Radu a pus celebra întrebare: „Vrei să fii soția mea?”. adu nu avea dubii în privința răspunsului. Știa că merge la sigur. Dar voia totuși să fie pusă întrebarea, fix ca la carte, și să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul. Tot momentul cererii în căsătorie s-a petrecut în prima noastră rulotă, cumpărată de Radu special pentru a găzdui acest eveniment, dar și pentru viitoarea lună de miere.", a spus ea, potrivit Libertatea.

Brigitte a făcut potecă la medicul estetician: «Am în față o plasă cu 100 de fire».După ce a împlinit 40 de ani, Brigitte a decis să îşi conserve frumuseţea, aşa că s-a interesat care sunt cele mai revoluţionare tratamente în acest domeniu. A aflat despre liftingul facial cu fire resorbabile, care se face la nivelul feţei, aşa că şi-a făcut programare în aprilie 2017, la fix două luni după ce a schimbat prefixul, iar medicul care i-a întinerit faţa este chiar un timişorean de-al ei. Tratamentul s-a făcut în etape şi a costat-o în jur de 3.000 de euro. Deşi procedura în sine este una destul de şocantă, întrucât presupune introducerea în piele a unor fire, iată că pe sexoasa brunetă nu a speriat-o deloc, ba din contră, are o plasă de o sută de fire, potrivitClick.