Maria Constantin şi craiul Dacian Varga s-au mutat deja împreună! După un cântăreţ de muzică populară şi un afacerist falimentar, Maria Constantin s-a cuplat acum cu un fost fotbalist din liga a doua. Acesta se numeşte Dacian Varga, are 34 de ani şi este inclus în categoria crailor de Dorobanţi, cu un palmares bogat la capitolul iubite celebre. Din păcate, agoniseala din sport a cheltuit-o cu femei frumoase, aşa că nu se poate spune că este vreun bogătaş, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Mihai face mărturii șocante! ”Cinci ani m-a drogat cel de-al doilea soț” Mihaela Mihai, una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din ”Epoca de Aur” a trăit foarte mult timp o viață de coșmar, fără ca cineva să cunoască acest lucru. A doua căsătorie a fost cu Maxime Dufour, un om de afaceri francez pentru care s-a mutat la Paris în 1975 şi cu care a avut-o pe fiica ei, Isabelle.”Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el”, a declarat artista, potrivit Cancan.

Un cunoscut rapper american a fost împușcat mortal în plină stradă. Rapperul Young Greatness din New Orleans, cunoscut în toată lumea datorită hitului Moolah, a fost împușcat mortal, luni, la doar 34 de ani. Artistul se afla în fața unui restaurant când s-a deschis focul asupra sa, scrie CBS News. Rapperul era cunoscut pentru single-ul „Moolah” din 2015. Intrată în Billboard Hot 100, piesa acestuia are peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube, potrivit Libertatea.

Ana Georgescu, părerea reală despre sosirea lui Giani Kiriţă! A abandonat Faimoasa din cauza lui? Sosirea lui Giani Kiriţă la Exatlon a iscat mai multe discuţii în contradictoriu, atât cu jucătorii din echipa Faimoşilor, cât şi cu cei din echipa adversă. Pe internet fanii concursului au spus că Ana Georgescu a abandonat competiţia din cauza antrenorului. Cu toate acestea, Faimoasa a ţinut să repete că ea s-a întors în ţară din cauza accidentării la genunchi, potrivit wowbiz.ro.

Constantin Toma, fostul model al lui Cătălin Botezatu, s-a sinucis. Avea doar 24 de ani. Constantin Toma s-a sinucis în propria locuință din Bucov, Prahova. Modelul în vârstă de 24 de ani a colaborat de-a lungul timpului cu Cătălin Botezatu și a fost găsit fără suflare în holul vilei sale în jurul orei 6 dimineața. Constantim Toma s-a sinucis în urma unei depresii de care suferea de mai mult timp. El nu mai suporta problemele prin care trecea și a ales să se spânzure. Tatăl acestuia a decedat în urmă cu doi ani, iar restul familiei sale se află în Zambia, potrivit Click si observatorulph.ro.