Cum arată, de fapt, Kim Kardashian în costum de baie.A ajuns la greutatea ideală şi nu se mai fereşte de blitzurile paparazzilor. Kim a fost surprinsă de un fotograf de ocazie în timp ce-și făcea un shooting incendiar pe plajă. Nu cântăreşte mai mult de 52 de kilograme şi este fericită, în sfârşit, de cum arată. Kim a fost fotografiată pe plajă, în Bali, în timp ce realiza o şedinţă foto. Îmbrăcată într-un costum de baie de catifea mov, starleta arăta mai sexy ca oricând, potrivitClick.

vedeteFoto: Colaj foto

S-a zvonit că suferă de demenţă. Cum arată Barbara Streisand la 76 de ani.Barbara Streisand are 76 de ani şi e la fel de jovială, vivace şi cuceritoare cum o ştim. Ea a acceptat invitaţia lui James Corden de a apărea în emisiunea lui, „Carpool Karaoke”, în cadrul căreia îşi interpretează propriile piese, hiturile de odinioară. Aproape fără make-up, Barbara arată mai bine ca oricând, chipul ei netrădând cifra din buletin. Ea îşi poartă acum părul într-o nuanţă de blond mai deschisă decât cea de la începutul carierei sale, de-o lungime medie, uşor ondulat, potrivitAdevarul.

Gafa vestimentară cu care Meghan Markle își încheie vizita oficială din Oceania.Pentru ultima zi a turneului oficial, ducesa Meghan a ales o fustă albastru-închis de la Givenchy, care arăta mai mult decât trebuie, respectiv lenjeria intimă. Aceasta este a doua gafă vestimentară a ducesei Meghan din acest turneu, care s-a încheiat marți după două săptămâni și a avut loc în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji.La sosirea pe aeroportul Fua’amotu din Tonga, Ducesa Meghan a arătat minunat într-o rochie pe care a ales-o pentru acest eveniment, însă a uitat să elimine ecticheta lungă ce atârna de partea din jos a ținutei, potrivit Unica.

Simona Gherghe s-a căsătorit în secret! Cum s-a desfășurat evenimentul.Simona Gherghe este o prezență discretă în spațiul media, deși aceasta se bucură de mulți admiratori și moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni ale Antenei 1. În cadrul unui interviu recent, vedeta a dezvăluit cum s-a desfășurat unul dintre cele mai fericite evenimente din viața sa: nunta cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu. Cei doi s-au căsătorit religios chiar în ziua în care fetița lor a împlinit un an, și, deși nu fost un eveniment cu mulți invitați, cadrul a fost cu siguranță unul de poveste, plin de emoții și fericire, venite din partea mirilor și a apropiaților acestora, potrivitClick.

Cum să arăți fabulos urmând dieta lui Jennifer Aniston.Filosofia generală pe care Jennifer o aplică în ceea ce privește alimentația este foarte simplă și se rezumă la echilibru, la a mânca cât mai multe fructe și legume organice, a consuma cât mai puțin zahăr cu putință, a bea cantități mari de apă și de a dormi suficient. Aniston este o fană a salatelor, iar de cele mai multe ori acestea alcătuiesc meniul principal. Salata perfectă pentru ea conține bulgur, castraveți, pătrunjel, mentă, ceapă roșie, năut, brânză feta și fistic. De asemenea, este mereu atentă să nu îi lipsească din frigider legume bio sau ouă fierte, scrieElle.