Dana Rogoz, dezvăluiri fără perdea! În ce loc public a făcut amor cunoscuta vedetă. Abramburica a fost invitată în emisiunea Love is Fun de pe pagina de Facebook A List Magazine și a vorbit foarte deschis despre preferințele sale sexuale. Întrebată de cei doi moderatori, psihologul Gașpar și Bogdan Nicolai, care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut sex, Dana Rogoz s-a destăinuit fără nicio inhibiție: „Nu știu dacă este cazul să spun asta. Am făcut în locuri publice, într-o grădină botanică, dar nu la noi în țară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniță pentru că am trăit cu senzația că am fost filmată.”, potrivit Unica.

VedeteFoto: Colaj foto

Dezvăluiri tulburătoare: fiica lui Bernie Ecclestone a fost forțată să meargă în camera de hotel a unui bătrân bogat. Tânăra în vârstă de 29 de ani a declarat cu un om celebru în vârstă și foarte bogat a încercat să o plătească pentru a face sex cu ea și a presat-o să meagă în camera lui de hotel. ”M-a lovit și a încercat să mă forțeze să urc cu el în camera lui. Am fost în stare de șoc total, dar am apucat să îi spun: ești un pervers, pleacă. Era mult mai în vârstă decât mine, avea peste 60 de ani”, a declarat fiica lui Bernie, potrivit GSP.

Avem filmările nocturne cu Simona Halep & ”iubi” milionarul! Liderul WTA a postat, sâmbătă seara, o fotografie pe contul personal de socializare, în care apare alături de un tânăr. La scurt timp, presa a explodat și a anunțat că Simona Halep are, oficial, un iubit, mai ales că pe imagine era prezentă și o inimă. Lucrurile nu stau, însă, astfel. În realitate, bărbatul, pe nume Iotis Pufleanu, este vărul ultimei câștigătoare de la Roland Garros, scrie Cancan.

S-a însurat Smiley? Răspunsul dat de artist în direct, la TV. A vorbit pentru prima dată despre nuntă. „S-a însurat Smiley?”, au întrebat fanii artistului care par foarte interesați de viața lui amoroasă. După o relație de lungă durată cu Laura Cosoi, celebrul cântăreț nu s-a mai afișat în compania altor femei până anul trecut, când s-a aflat că formează un cuplu cu frumoasa Gina Pistol. „Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește, deocamdată mai stăm”, a declarat artistul, într-o emisiune TV, potrivit Libertatea pentru femei.

Rihanna şi-a dus bunicul de 90 de ani la discotecă. Rihanna şi-a dus bunicul de 90 de ani la discotecă la clubul de fiţe Cliff din Durants. În acest weekend, diva a dat o fugă în ţara insulară natală, Barbados, pentru a-l serba cu prilejul împlinirii venerabilei vârste. Aniversarea cu multă muzică şi preparate delicioase a avut loc la un local foarte scump. La averea vedetei de 260 de milioane de dolari, costul piperat al distracţiei nu a contat. Rihanna, alintată RiRi, nu a vrut însă să dezvăluie cât a cheltuit pentru petrecerea bunicului, potrivit Click.

Fotografii incendiare postate de fosta ispită Anuryh, de la Insula Iubirii. Focoasa ispită Anuryh nu mai arată deloc așa cum o știai! Bruneta ș-a schimbat look-ul și a adoptat o imagine de fată rea, care i se potrivește ca o mănușă. Sânii voluptoși ai fostei ispite s-au văzut în toată splendoarea, căci pentru a se fotografia atât de sexy, Anuryh a ales să poarte o bluză cu decolteu foarte generos, iar imaginea a fost una extrem de deocheată, potrivit spynews.ro.