Mirel Drăgan şi Ionuţ Jaguarul de la Exatlon, la un pas de bătaie.“Ce comentezi tu?” Tensiuni între concurenți, în ediția Exatlon de joi seara, 8 noiembrie. Mirel Drăgan şi Ionuţ Jaguarul au fost la un pas să se ia la bătaie în urma unei discuții aprinse. Totul a pornit, după ce antrenorul l-a atenţionat pe Faimos că era cu piciorul în afara liniei. Mirel a pus nereuşita lui pe seama lui Ionuţ, spunând că nu s-a putut concentra din cauza lui. „Ce comentezi tu? Lasă-mă în… Că îţi trag una de îţi sparg gura…', a ţipat Mirel, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Dana Marijuana: «La 18 ani am consumat heroină cu iubitul meu». Dana Marijuana a fost cândva în vârful muzicii româneşti, strălucind în lumina reflectoarelor. Anii au trecut, duce dorul scenei, însă orice încercare de a da din nou lovitura a fost sortită eşecului. Ea revine însă în atenţia fanilor cu cartea în care îşi povesteşte viaţa, cu bune şi cu rele. Şi, da, confirmă, în premieră, că s-a drogat: “Eram în ultimul an de liceu, aveam 18 ani şi începusem prima mea relaţie mai serioasă. Cu Cristi, un băiat din cartier. Cu Cristi am luat pentru prima oară heroină. De fapt, de atunci am început să fim împreună, pentru că până atunci fusesem doar amici.”, sunt dezvăluirile ei, potrivit Click.

Iubita lui Cătălin Botezatu, ”prizonieră” în China la un concurs de MISS: ”Nu avem mâncare, fetele leșină pe capete și…”. Aflată la mii de kilometri distanță de plaiurile mioritice, Monica Hill, tânăra de 19 ani din Cluj care l-a cucerit pe Cătălin Botezatu, trece prin clipe grele. În China, unde participă la un concurs de Miss, bruneta spune că trebuie să suporte condițiile inumane pe care le-au impus organizatorii. ”Nu avem mâncare, fetele leșină pe capete și este mai rău decât pare. Nu avem mâncare bună. Am slăbit patru kilograme de când am venit în China”, declaraă Monica, potrivit Cancan.

ANAF a declarat război maneliștilor care nu-și declară veniturile. Nicolae Guță a plătit 30 de mii de euro, fiica lui – nu. Nicolae Guță a dat pe loc 30.000 de euro statului, după ce a fost prins că nu și-a declarat veniturile din ultima perioadă. Fiica lui, Nicoleta Guță, mai are de plătit, totuși, 45.000 de euro. Totodată, surse neoficiale din cadrul ANAF au spus că Nicolae și Nicoleta Guță, dar și Aurel Tămaș, sunt verificați de fisc în operațiune 'Nunțile'. Cei trei au intrat în vizorul agenților fiscali după ce anul trecut au fost prinși cu bani nedeclarați pe care i-ar fi câștigat în cântările de la chefuri, potrivit Libertatea.

Maia Morgenstern se perfecţionează cu profesoara lui Brad Pitt. Ivana Chubbuck, creatoarea unei şcoli de actorie la Hollywood şi trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi actori, precum Brad Pitt, Halle Berry şi Charlize Theron, dă startul unui masterclass de actorie şi public speaking în luna decembrie, la Bucureşti. Printre elevele ei se numără celebra actriţă Maia Morgenstern, Iulia Vântur, Andreea Raicu şi Dana Săvuică. Metoda Ivanei Chubbuck se adresează atât actorilor, cât şi celor care vor să-şi dezvolte capacităţile de prezentare şi interacţiune cu un auditoriu, indiferent de industria din care provine acesta, potrivit Click.