​Oana Roman a ajuns la spital! Ce a pățit vedeta. Oana Roman a ajuns la spital, după mai multe momente dificile din viața sa care și-au spus cuvântul. Se pare că vedeta a fost răpusă de stres și de oboseală, având nevoie de îngrijire medicală. Astfel, Oana a ajuns pe mâna medicilor, care i-au făcut imediat o perfuzie pentru a o pune pe vedetă din nou pe picioare. Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apărea pe un pat de spital, în timpul în care aștepta ca perfuzia care i-a fost administrată să-și facă efectul. Vedeta a dezvăluit că a ajuns la spital după ce oboseala și stresul din ultima perioadă și-au spus cuvântul. Din cauza acestor probleme, organismul prezentatoarei de la Viva a cedat, având nevoie de ajutor medical pentru a-și reveni, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Raicu a recunoscut de ce nu are iubit: „Prefer să fiu singură decât să…”. Andreea Raicu mărturisește că în copilărie tatăl ei îi spunea adesea că nu se va descurca singură și mereu va depinde de cineva, iar acest fapt a ambiționat-o ca la maturitate să fie exact în extrema opusă, aceea în care nu a acceptat niciodată să depindă de cineva, pe niciun plan. „Nu am depins niciodată de nimeni. Evident, am lucrat în echipă, au fost oameni care m-au ajutat foarte mult, alături de care a realizat lucruri importante, dar niciodată nu am depins de cineva în niciuna dintre relațiile pe care le-am avut, indiferent despre ce relații este vorba. Am muncit pentru tot ceea ce am. Se regăsesc și în cartea mea aceste nevoi – nevoia ieșită din comun de independență și dorința de-a face totul singură. Cumva, femeile din ziua de azi vor să facă totul singure și ajungem să ne transformăm în niște bărbați aflați în corpuri de femei. E păcat că uităm să fim femei și uităm să ne bucurăm de feminitatea noastră”, spune ea, potrivit Cancan.

Chris Simion, despre lupta cu cancerul la sân: Am zis gata, e clar, corpul meu nu mai duce. Chris Simion spune că și-a dat seama repede că dacă lasă durerea să o copleșească, va intra în depresie și nu are nicio șansă să câștige bătălia. „Pun durerea în plan secundar și încerc să mă păstrez, cât de mult pot, așa cum sunt, să-mi păstrez spiritul. Am făcut în perioada asta trei spectacole, am continuat să merg la schi, să citesc, să merg la înot”, a declarat ea. Regizoarea de 41 de ani spune că dragostea i-a dat putere, deși a avut un moment în care a simțit că nu mai face față suferinței. „Mi-a dat puterea să merg mai departe dragostea de viață. Nu mă hotărâsem să mă sinucid, deci n-aveam decât alternativa să lupt pentru viață. (…) A fost un moment în care am vrut să renunț la chimioterapie. Am făcut 16 cure. Undeva pe la cura a 13-a, am avut senzația că m-am pierdut cu totul și că tratamentul pe care-l fac mă distruge. (…)Am zis gata, e clar, corpul meu nu mai duce. Oricât controlează mintea, corpul meu nu mai duce”, a mai spus Simion, potrivit Libertatea.

Michelle Obama a dezvăluit că fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro. Michelle Obama a vorbit pentru prima dată despre apelarea la fertilizarea in vitro, pentru a le putea aduce pe lume pe cele două fiice ale sale și ale fostului președinte SUA, Barack Obama. După ce a pierdut o sarcină, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii a decis să apeleze la medicină, pentru putea rămâne însărcinată. Această mărturisire a apărut în autobiografia sa numită „Becoming”, unde Michelle Obama a vorbit despre dificultățile apărute pe întreaga perioada a mariajului cu Barack Obama, dar și despre perioadele în care a fost însărcinată cu cele două fiice ale sale, scrie Click.

Regina, foarte deranjată de o solicitare a Ducesei de Sussex: „Nu poate avea tot ce îşi doreşte. Va primi ce îi voi da eu“.Fosta actriţă americană Meghan Markle şi-ar fi dorit să poarte în ziua nunţii o diademă cu smaralde, însă angajaţii Palatului Buckingham ar fi sfătuit-o să-şi aleagă o altă bijuterie întrucât cea dorită avea o sursă de provenienţă necunoscută şi se temeau că ar putea fi din Rusia. Meghan ar fi insistat, iar când a aflat că logodnicei sale i-a fost refuzată alegerea, Prinţul Harry s-ar fi enervat şi i-ar fi avertizat pe angajaţii de la palat că Meghan trebuie să primească orice îşi doreşte, după cum dezvăluie jurnalistul Richard Jobson într-o nouă biografie despre familia regală britanică. Majestatea Sa Regina ar fi tranşat problema şi ar fi avut un schimb de replici intense cu nepotul său, Prinţul Harry scrie Adevarul.