Regina a fost sufletul petrecerii la ziua Prinţului Charles. Suverana a ţinut un discurs ieşit din comun. Unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii a fost cel în care suverana a ţinut un discurs în cinstea moştenitorului tronului Regatului Unit. The Telegraph remarcă faptul că Regina Elisabeta a folosit unele dintre cele mai frumoase cuvinte de până acum la adresa fiului său şi chiar a făcut câteva glumiţe, lucru ce nu-i stă în fire. În plus, Regina şi-a arătat afecţiunea pentru nora sa, Ducesa de Cornwall, potrivit Adevărul.

VedeteFoto: Colaj foto

O bomboană de fată. Delia s-a îmbrăcat în culori fondante și a făcut show printre acadele, la Sala Palatului. Cântăreața a susținut miercuri seară primul din seria de trei concerte “Acadelia”, un spectacol îndulcit și la propriu, și la figurat. Spectatorii au fost așteptați cu bomboane, iar pe scenă, solista a apărut îmbrăcată în culori fondante. Artista a impresionant printr-o notă extravagantă, decoruri gigant, lasere, 130 de metri pătrați de ecrane led (premieră pentru un spectacol indoor), acrobații, iluzionism, balet, dar și momente pline de emoție, în care și-a prezentat mândră familia muzicală, potrivit Libertatea.

Mihai Bobonete, reacție fabuloasă după ce a văzut delfini din pluș cu penis într-un magazin din Constanța. Surprins neplăcut după ce a văzut “jucăriile moderne”, Mihai Bobonete a făcut publică o poză în care apar doi delfini din pluș cu penis și a scris o descriere ironică: “(…) ăștia vor scoate curând și rechinași!”. În mesajul postat, actorul care dă viață personajului Bobiţă în serialul “Las Fierbinți” l-a etichetat și pe jurnalistul Răzvan Exarhu, care a reacționat și el, adaugând că, între timp, oficialii de la Protecția Consumatorului s-au autosesizat și ai retras toate jucăriile de pe piață, potrivit Cancan.

Scandal între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani: «Să-l ferească Dumnezeu». Tânărul afacerist monden a criticat-o pe Margherita pentru operațiile estetice care, după părerea lui, sunt nereușite. A publicat mesajul pe rețelele de socializare, iar ceea ce a urmat a fost un scandal teribil de mare. Viorica de la Clejani a reacționat imediat și nu s-a lăsat călcată în picioare. Și-a apărat fiica, indiferent că i-a adresat lui Codin vorbe foarte urâte, potrivit Click.

Le întrece pe toate! Campioana la șah a renunțat complet la haine pe Instagram. Charlie Riina a fost campioană la șah în copilărie, apoi a studiat criminologia la Universitatea din Toronto înainte de a-și găsi adevărata vocație. A urmat calea modelingului, câștigând și titlul de Miss Toronto. Charlie Riina a vrut să încerce totul, fiind înscrisă într-un partid politic din Ontario, potrivit GSP.ro.

Reacția lui Dan Negru după ce s-a spus că a murit. “Norocul meu este că mama nu are net“. Dan Negru nu a părut deloc deranjat atunci când a apărut informația cum că el ar fi murit. De altfel, nu este singurul care a trecut prin așa ceva. Printre vedetele care au aflat din presă că "au murit" , se numără Irina Loghin și Marilena Chelaru. Dan Negru declară că astfel de ştiri false au apărut de mulţi ani, potrivit Libertatea.