Fiul lui Adrian Păunescu, familie-record! La 32 de ani era bunic, la 46 a devenit iar tătic. Puţini ştiu însă că Andrei Păunescu, acum în vârstă de 49 de ani, a devenit părinte, pentru prima oară, la 16 ani, pe când era elev în clasa a zecea, la Liceul de filologie-istorie ”Zodia Kosmodemianskaia”, din Bucureşti. Coincidenţă ori ba, şi fiica acestuia schimba scutece la aceeaşi vârstă. Solistul trupei ”Totuşi” se pregătea de treapta a doua când a devenit părinte pentru prima oară, fiind apreciat de apropiaţi pentru performanţa de a se descurca atât cu bebeluşa, cât şi cu examenele care băteau la uşă, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Modul fabulos cum a sărbătorit bossul emag.ro + Fashion Days o încasare de 110 milioane euro. De Black Friday, Iulian Stanciu a dat un “tun” de aproape 110 milioane de euro, ca urmare a produselor comandate pe eMag și Fashion Days. La doar câteva ore după lovitură, insoțit de un coleg, miliardarul s-a dus glonț către un “Împinge tava“ pentru a-și potoli foamea. S-a așezat cuminte la coadă, a “cercetat” oferta, după care și-a comandat de mâncare. A optat pentru o porție de cartofi prăjiți cu o garnitură de orez. În meniu a fost inclusă și o sticlă de apă plată, la 500 mililitri. “Festinul” l-a costat pe Iulian Stanciu 18 lei, bani achitați cu cardul, potrivit Cancan.

Cum s-a schimbat viața lui Michi de la Șuie Paparude, la 5 ani de la infarctul suferit pe scenă. A slăbit 20 de kilograme, nu mai fumează și face sport. În 2013, Michi se prăbușea pe scena unui club din Timișoara, în timpul unui concert, secerat de un infarct. Situația a fost asemănătoare cu cea a lui Florin Busuioc: medicii l-au resuscitat, i-au montat stenturi și i-au indus coma, pentru a-i permite refacerea. Locul său de pe scenă nu-l poate preda deocamdată altcuiva, mai ales că oriunde se duce e aplaudat și respectat ca pionier al muzicii electronice românești. Însă Michi s-a schimbat radical. Mai exact, și-a schimbat modul de viață. A dat jos vreo 20 de kilograme, a renunțat la țigări și la energizante, iar sportul e nelipsit din programul său zilnic, indiferent de anotimp, potrivit Libertatea.

Shania Twain: «Am făcut pipi pe scenă». Ruşinică! Shania Twain, de 53 de ani, a recunoscut în timpul unui interviu că cel mai penibil moment din cariera ei s-a petrecut pe scenă când... a făcut pe ea. Trebuia să cânte o notă înaltă, s-a forţat, şi s-a trezit cu o băltoacă în dreptul picioarelor, din fericire purta o rochie lungă şi lumina de pe scenă nu era foarte puternică, aşa că „nu s-a văzut mare lucru din public”, potrivit Click.

Artan și-a făcut propria bere, Partizan! Băutura artizanală poartă numele trupei sale. În adolescență, Artan și-a dorit să devină star rock și a reușit, la microfonul trupei Timpuri Noi, una dintre cele mai populare formații înainte și după ʼ89. La 50 de ani și-a dorit să slăbească și a dat jos circa 35 de kilograme. Ajuns la 57 de ani, năzuințele solistului s-au schimbat, în ton cu vârsta: și-a dorit să aibă propria bere. Și a reuși, scrie Libertatea.