Feli Donose a născut. Artista a devenit mamă pentru prima oară. Feli Donose a născut în această dimineață. Artista a devenit mamă pentru prima oară și trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Feli Donose a împărtășit vestea cea mare cu prietenii virtuali și fanii săi de pe rețelele de socializare, acolo unde a postat prima fotografie cu micuța nou-născută și a scris câteva cuvinte: ”Suntem bine împreună! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea!”, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Angelina Jolie va modera o emisiune de Crăciun. În perioada 22 decembrie - 1 ianuarie, BBC a invitat mai multe vedete pentru a realiza emisiuni speciale la Radio 2 şi Radio 4, iar printre acestea se numără fotbalistul Peter Crouch, Natalie Dormer, starul serialului "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", dar şi trupa Take That, care va sărbători 30 de ani de carieră cu un show de două ore, scrie România Liberă.

O mai stiti pe Dana Marijuana? De la o cariera de succes, a ajuns la o clinica de psihiatrie. Daca in urma cu cativa ani, Marijuana cucerea topurile din Romania, in prezent viata acesteia este cu totul diferita, asa cum nu si-a imaginat vreodata. Invitata in cadrul emisiunii ‘Rai Da Buni’, Dana Marijuana a spus amanunte nestiute din viata ei si drama prin care a trecut, ce nu s-a vazut niciodata pe sticla, potrvit Ciao.

Antonio, soţul Biancăi Rus, iese la atac:"Nu am atins-o cu un deget şi nu am plecat cu niciu gram de aur". Soţul Biancăi Rus iese la atac! A bătut-o sau nu pe vedetă? I-a furat sau nu aurul? Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi? Ei bine, Antonio a vorbit despre ce s-a întâmplat între el și partenera lui și a recunoscut că a depus actele de divorț, scrie Antena 1

Smiley a ajuns să doarmă în maşină: “Aţipesc câte 10 minute pe unde pot”. Juratul de la „Vocea României” recunoaşte şi el că agenda deosebit de încărcată îl cam răpune uneori, însă spune că tot ce face este cu deosebită pasiune. Smiley ne-a povestit despre Sărbători, religie, familie şi multe alte proiecte care îl ţin în priză, potrivit Click.