Fiica regretatului Paul Walker a împlinit 20 de ani şi e o adevărată frumuseţe. Cum şi-a răzbunat Meadow tatăl? Deşi copilăria şi-a petrecut-o departe de luminile reflectoarelor, moartea subită a celebrului ei tată a făcut-o să ajungă în faţa presei în 2013. Meadow a împlinit luna aceasta 20 de ani şi promite să ducă numele tatălui ei cât mai departe. Tragicul accident rutier în urma căruia tatăl său şi-a pierdut viaţa în urmă cu cinci ani a făcut-o pe Meadow Walker să iasă în faţă şi să ceară socoteală pentru pierderea suferită. În 2015, cu ajutorul unor avocaţi specializaţi, Meadow dădea în judecată Porsche, susţinînd că centura maşinii era defectă şi că acesta ar fi fost motivul pentru care actorul din ”Fast and Furios” a murit ars de viu, potrivit Click.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Printul Harry si Meghan Markle nu vor sa mai locuiască alături de fratele lui și de Kate Middleton! Au decis să se mute și e scandal uriaș în casă regală! Totul a pornit de la Meghan. Regina Elisabeta încă nu a avut nicio reacție pe această temă, dar se pare ca neînțelegerile dintre nepoții ei ies pentru prima dată la iveală. Harry și Meghan Markle nu vor să mai locuiască alături de fratele lui si de Kate. Drumurile Prinților Harry și William se despart. Căsnicia Ducelui de Sussex cu Meghan Markle i-a grăbit acestuia decizia de a pleca de la Palatul Kensington, scrie Ciao.ro.

Ce a ajuns sa facă Micul Hercule la 14 ani! Giuliano Stroe, copilul român care a făcut înconjurul lumii. Giuliano Stroe a făcut înconjurul internetului cu forța si fizicul sau. La o vârstă foarte frageda, el a stabilit recorduri incredibile, întrând chiar și în Cartea Recordurilor. În urmă cu 8 ani, Giuliano Stroe intra în Cartea Recordurilor. La doar 6 ani, acesta reușea să meargă 10 metri in mâini, cu o greutate agățată de picioare. Giuliano si fratele său, Claudio, au facut la acea vreme înconjurul internetului si au fost invitați chiar si la o emisiune TV din Italia. Subiectul a iscat o mulțime de controverse, multe voci acuzându-l pe tatal acestora, Iulian Stroe, de faptul ca ii exploateaza pe micuti pentru a castiga bani, scire Sport.ro.

Verisoara Shakirei a pozat nud. Frumusetea clar vine din familie. Daca pe Shakira o stie toata lumea, fiind o cantareata extrem de cunoscuta pe tot mapamondul, pe verisoara ei sexy abia acum incep oamenii s-o cunoasca. Valerie este o tanara din Columbia, care practica meseria de fotomodel, fiind posesoarea unui trup de invidiat, pentru care femeile ar da orice numai sa-l aiba. Pe numele ei intreg, Valerie Dominguez Tarud, tanara este o aparitie care taie rasuflarea, astfel ca incepe usor usor s-o ajunga pe faimoasa sa verisoara, Shakira, scrie Ciao.ro.

Ce şi-a făcut Loredana Groza la faţă. Fanii sunt șocati, Răduleasca o felicită. E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele retuşate de pe Facebook şi Instagram Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, iar fanii au început să o compare cu Loredana Chivu sau Bianca Drăguşanu şi să se întrebe ce şi-a făcut Loredana Groza la faţă. Faţa Loredanei Groza (48 de ani) a stârnit multe controverse de-a lungul anilor căci, deh, aşa-i cu divele! Sunt analizate şi întoarse pe toate părţile, iar asta nu se întâmplă doar la noi, ci în tot showbizul de pe planetă. Şi Lori le-a dat apă la moară cârcotaşilor, căci se schimbă de la o zi la alta, mai ales la faţă, scrie Click.