Ipoteză-şoc la Palat. Prinţul Charles şi Diana ar fi avut o fiică, iar adevărul a fost ascuns de Regină. Umblă vorba prin regat că Charles şi Camilla fac eforturi supraomeneşti pentru a ţine ascuns secretul întunecat al Prinţesei Dianei, care ameninţă, an de an, să iasă la iveală. Zvonurile nebuneşti spun că Diana i-ar fi dat naştere unei fetiţe înainte să se fi căsătorit cu Prinţul Charles. Cum e posibil aşa ceva? Chipurile, Regina ar fi comandat, ca înainte de a se anunţa logodna dintre fiul său şi Diana, să se facă teste pentru a se stabili fertilitatea viitoarei prinţese şi compatibilitatea dintre cei doi, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Celine Dion, acuzată de satanism după ce a lansat o colecție de haine pentru copii. Colecția de articole vestimentare unisex pentru copii lansată de cântăreța Celine Dion a primit un feedback negativ din partea unui preot din statul Pennsylvania, care susține că „modul în care această chestiune privind genurile s-a răspândit este demonic”. Celinununu este o colecție de haine pe stilul anilor ’70, reinterpretată într-o manieră modernă și originală. Articolele pentru cei mici au imprimate diferite imagini, printre care și mesajul care l-a deranjat pe preotul exorcist, „New Order”, potrivit Unica.

Trecutul rușinos al lui Andi de la Insula iubirii a ieșit la iveală. Cum se scuză ispita masculină: ”Nu ne naștem perfecți”. Andi de la Insula iubirii este una dintre cele mai controversate ispite masculine, acesta a intrat în atenția publicului, după povestea de dragoste cu Diana, fosta concurentă de la emisiune. Trecutul lui Andi nu este unul tocmai de apreciat, iar pe internet au apărut o mulțime de imagini cu acesta în ipostaze indecente. Se pare că ispita de la Insula iubirii a avut un job nu tocmai de lăudat, Andi a făcut videochat. După ce au apărut fotografiile cu el gol pușcă și a fost criticat de telespectatori, Andi s-a scuzat și a explicat de ce a ajuns să facă aceste lucruri, scrie Viva.

Corina Bud, filmată goală complet în cadă! Se vede tot, iar imaginile au ajuns pe internet. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni ea a atras atenţia prin intermediul unor fotografii în care apărea îmbrăcată doar într-un body care îi punea în evidenţă aspectul fizic, acum Corina a postat un filmuleţ în care ne arată tot! În clipul postat pe Instagram, artista este filmată goală complet în cadă şi acoperită doar cu spumă, în timp ce bea bere. Din păcate pentru artistă, la începutul filmuleţului i se pot vedea, pentru câteva secunde, sânii, acela fiind, probabil, un cadru care nu trebuia să apară online, scrie Click.

Cum comentează designerii ţinuta Anei Birchall: „Într-o conjunctură penibilă la nivelul conducerii ţării, o năframă pe cap mi se pare chiar o bomboană pe tort“. Vicepremierul Ana Birchall (45 de ani) a stârnit controverse şi ironii în mediul online cu ţinuta pe care a purtat-o la un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri desfăşurat la Ambasada României din SUA. Contactaţi de Adevărul, designerii Alin Gălăţeanu şi Andreea Tincu i-au comentat apariţia.”E remarcabilă încercarea, nu aş putea spune că rezultatul e extraordinar. Însă, într-o conjunctură atât de penibilă la nivelul conducerii ţării, o năframă pe cap mi se pare chiar o bomboană pe tort“, spune designerul Alin Gălăţeanu.