​Carmen Rădulescu, dezvăluiri despre problemele cu alcoolul: «Te trezeşti şi o iei de la început». Carmen Rădulescu a ales să povestească unul dintre cele mai grele episoade din viața sa: lupta cu depresia și problemele sale cu alcoolul, care au venit în completarea afecțiunii cu care s-a confruntat. „Ai tendinţa de a pica în altele şi în altele, mă rog, în depresie, să îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău”. Artista a explicat cum s-a manifestat la ea depresia: „În primul rând, nu mai răspund la telefon, mă închid în casă, să nu mai aud pe nimeni, să plâng non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei.. Până la un moment dat", spune ea, potrivit Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Mantea a fost cerută de soție. El e bărbatul care i-a pus marea întrebare prezentatoarei. n vârstă de 32 de ani, Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie pe contul de Instagram de unul dintre admiratorii săi. Tânărul i-a lăsat următorul mesaj public: “Eşti o femeie fascinantă. Niciuna nu se compară cu tine. Eşti minunată. Ai vrea să fii soţia mea?”. Până la momentul redactării acestui articol, sexy prezentatoarea nu i-a răspuns pe Instagram și… cel mai probabil, dacă o va face, bărbatul care și-a recunoscut în văzul lumii întregi iubirea pe care i-o poartă, deși nu a întâlnit-o niciodată, nu va primi un răspuns afirmativ. În prezent, Andreea Mantea se află în Istanbul, unde filmează emisiunea “Puterea Dragostei”, potrivit Cancan.

Relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, toxică pentru copii. Actrița era „depresivă” și „geloasă”. Biograful celor doi actori, Ian Halperin, a lansat în anul 2009 cartea „Brangelina: Adevărata poveste a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie”. Pentru a putea scrie această carte, el s-a întâlnit cu mai mulți apropiați ai lui Pitt și Jolie, printre care și fosta bonă a cuplului. Iar aceasta a făcut dezvăluiri tulburătoare despre situația tensionată ce domnea în casa lor. „Ea (n.r. bona) mi-a descris o Angelina incapabilă să își controleze emoțiile, depresivă din cauza eșecurilor repetate din carieră și foarte geloasă”, a scris Halperin în ultimul număr al revistei Public, din 23 noiembrie, potrivit Unica.

Motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut copiii ascunși de ochii lumii. Botezatu a dezvăluit cum arată copiii săi și a vorbit și despre motivele care l-au determinat să-i țină pe aceștia „ascunși” de presă. „Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Cătălin Botezatu potrivit Click.

Acasă la Mădălina Manole. Ce ne spunea artista cu doar câteva luni înainte de tragedie. Se împlinesc, astăzi, opt ani de la moartea Mădălinei Manole. Povestea artistei care a recurs la un gest extrem tocmai atunci când lucrurile păreau să se fi așezat frumos în viața ei rămâne impresionantă. Echipa VIVA! a vizitat-o pe Mădălina, în noua ei casă, cu doar câteva luni înainte de fulgerătorul sfârșit al acesteia. Artista ne-a acordat un interviu care, citit acum printre rânduri, ne oferă o imagine mult mai clară a frâmântărilor sale. Mai mult decât atât, nimic nu prevestea ce avea să vină.